abonneren

Review

reMarkable 2 review - Tablet met gevoel van papier

Het Noorse bedrijf reMarkable heeft voor zichzelf met de reMarkable 2 de lat heel hoog gelegd. Deze paper tablet heeft uitstekende hardware, maar de software blijft wat beperkt. Al kun je daar wel iets aan doen door extra software van de community te installeren. Het stijlvolle toestel draait namelijk op Linux. Reden genoeg voor een uitgebreide reMarkable 2 review.

- Door jozef-schildermans | 06/05/21 10:00

Acer Aspire 5 review - Compacte 15,6-inch laptop

De nieuwe generatie Acer Aspire 5 (A515-56-55LT) is een naar verhouding compacte 15,6 inch-Windows-laptop met een volwaardig toetsenbord. Er zit zelfs een (weliswaar vrij smal) apart numeriek gedeelte op. Maar presteert deze betaalbare notebook ook goed? Lees het in deze Acer Aspire 5 review.

- Door jozef-schildermans | 03/05/21 10:38

Beste slimme sloten vergeleken: Zijn smart locks veilig?

Met een slim slot op de voor- of achterdeur is je sleutel overbodig, zie je wie er thuiskomt en weggaat en laat je gasten binnen. Hoe veilig is zo’n slot, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn aandachtspunten als je een slim slot kopen wilt? Zoek je het beste slimme slot voor jouw woning, lees dan verder.

- Door Rens Blom | 29/04/21 10:02

De beste waterdichte bluetooth speakers getest

We testen zes draagbare draadloze luidsprekers die bestand zijn tegen stof en water. Een aantal weerstaat zelfs een korte onderdompeling, terwijl andere geen problemen hebben met zand of zout water en dus ook op het strand bruikbaar zijn. Ben je op zoek naar de beste waterdichte bluetooth speaker van het moment, lees dan verder.

- Door jozef-schildermans | 26/04/21 10:00

De beste monitoren voor ieder doel en elk budget

De zoektocht naar de beste monitor is voor iedereen anders. Kantoorwerk, gamen of videobewerking vragen allemaal om andere specificaties. In dit artikel geven we enkele algemene tips om op te letten wanneer je een beeldscherm kopen wilt en stellen we tien monitoren nader aan je voor.

- Door Redactie PCM | 22/04/21 10:15

Raspberry Pi 400 review - Pc verstopt in toetsenbord

De Raspberry Pi 400 is een minicomputer verstopt in een toetsenbord, waardoor je niet langer een losse kast op je bureau hoeft neer te zetten. Daarmee is een nieuwe Raspberry Pi voor het eerst meer dan een simpele hobbycomputer. Hoe dat in de praktijk bevalt, lees je in deze Raspberry Pi 400 review.

- Door Bastiaan Vroegop | 26/03/21 10:45

Beste 14-inch laptop 2021: Vier merken vergeleken

In deze groepstest vergelijken we vijf slanke 14-inch laptops van ASUS, HP, Huawei en Lenovo. Dit schermformaat lijkt het ideale compromis tussen de ultra-draagbaarheid van een 13-inch laptop en de desktopvervangende capaciteit van een 15-inch exemplaar. Zoek je de beste 14-inch laptop van het moment, dan zit die hier misschien wel voor je tussen.

- Door jozef-schildermans | 22/03/21 11:50