abonneren

Review

De beste micro-atx-case voor je compacte pc

Lang niet iedereen zit te wachten op een hoge pc-toren die je oneindig met verse hardware kunt uitbreiden. Zeker voor plaatsing in de huiskamer is een iets lagere micro atx behuizing ook wat waard. Kies je voor een vierkant micro-atx-moederbord, dan schaf je vanzelfsprekend een bijbehorende micro atx case aan. We zetten zeven van de beste micro-atx-behuizingen voor je op een rij.

- Door MaikelDijkhuizen | 13/07/18 10:43

De beste all-in-one printers getest

Ben je op zoek naar een nieuwe printer waarmee je ook kunt scannen en kopiëren, dan kun je je maar beter goed oriënteren. Vooral op het gebied van de gebruikskosten blijken de onderlinge verschillen erg groot te zijn. Wat zijn de beste all-in-one printers? We testen er vijf.

- Door jozef-schildermans | 27/06/18 09:17

De beste goedkope smartphones uit China vergeleken

‘Made in China’ stond decennialang voor goedkope plastic rotzooi die vaak al stuk was voordat het de drempel van de voordeur was gepasseerd. Die tijd is grotendeels achter de rug, vooral wat betreft smartphones. We vergelijken zeven goedkope smartphones uit China om te bewijzen dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn.

- Door Rens Blom | 23/05/18 10:17

AVM Fritz!Box 7590 - Meer dan een WiFi-router

De Fritz!Box 7590 is het nieuwe topmodel van de Duitse fabrikant AVM. Dit apparaat slechts een modemrouter noemen is het tekortdoen, want het is tegelijk een telefonieserver, dect-basisstation, mediaserver, hub voor ‘home automation’ én een wifi-mesh in één apparaat. Lees hier onze Fritz!Box 7590 review.

- Door jozef-schildermans | 22/05/18 09:56

AMD Ryzen Threadripper 1920X en 1950X review

Na de Ryzen-processors bracht AMD de Ryzen Threadripper uit, wat plat gezegd twee AMD Ryzen 7-processors zijn, in één chip verweven tot de krachtigste AMD-cpu van dit moment. Maar hoe krachtig zijn ze? Lees dat in deze AMD Ryzen Threadripper 1920X en 1950X review.

- Door Stephan Overbeeke | 04/04/18 10:27

Google Wifi review

Dekkingsproblemen staan qua wifi-ergernissen met stip op nummer één. Een wifi-mesh-systeem probeert deze klachten op te lossen door het toevoegen van extra wifi-punten. In deze Google Wifi review lees je hoe dat uitpakt.

- Door Jeroen Boer | 28/03/18 10:00

Accesspoint review: Ubiquiti, TP-Link en D-Link

Onstabiel wifi of gewoon een matig bereik, beide behoren tot de meer frustrerende zaken van het moderne mobiele leven. In dit artikel bekijken we de zakelijke accesspoints van drie verschillende fabrikanten die zich onderscheiden op gebied van stabiliteit, goede onderlinge samenwerking, en het gemak van gecentraliseerd beheer.

- Door Stephan Overbeeke | 21/03/18 09:00

De beste goedkope routers getest

Hoe sterk moet je inboeten op snelheid en features als je aankoopbudget voor een router beperkt is is? We hebben zeven van de beste goedkope routers van merken als Netgear, Asus en AVM voor je getest om daar achter te komen.

- Door jozef-schildermans | 13/03/18 10:00

Linksys Velop review

Linksys Velop is een zelfregelend ‘mesh’- of maasvormig wifi-netwerksysteem voor thuisgebruikers. Alle draadloze toegangspunten in het netwerk zijn even sterk. De installatie en het beheer zijn erg eenvoudig. Maar blijft dat ook zo bij langdurig gebruik? Dat testen we in deze Linksys Velop review.

- Door jozef-schildermans | 06/02/18 12:00

Laatste Vacatures