abonneren

Review

De beste externe schijven voor ieder doeleinde

Wens je vlotte toegang tot een behoorlijke hoeveelheid dataopslag en neem je de boel graag mee? Er bestaan genoeg externe datadragers die aan deze voorwaarden voldoen. We zetten enkele van de beste externe schijven van het moment op een rij, ieder voor een ander doeleind.

- Door MaikelDijkhuizen | 16/01/18 09:30

De beste 2bay-nas'en getest

Nas'en met ruimte voor twee schijven zijn energiezuinig, klein en stil. Ze bieden wel tot 20 TB bruto opslagcapaciteit. We hebben de afgelopen tijd zes modellen getest, op zoek naar de beste 2bay-nas.

- Door jozef-schildermans | 12/01/18 10:00

Netatmo Presence review

De Netatmo Presence is een wifi-bewakingscamera voor buitenshuis die automatisch mensen, voertuigen en dieren herkent. Je bedient alles met een mobiele app of via een browser. Hoe goed vervult deze outdoor security cam zijn bewakingstaak? Dat lees je in deze Netatmo Presence review.

- Door jozef-schildermans | 10/01/18 10:00

7 goede printers voor zakelijk gebruik

Hoewel bedrijven en particulieren steeds meer digitaal werken, blijft de printer veelal onmisbaar. Soms heb je nu eenmaal een factuur, rekeningoverzicht, jaarrekening of foto op papier nodig. Wat zijn goede opties? We zetten zeven printers voor bedrijven op een rijtje.

- Door MaikelDijkhuizen | 07/12/17 20:49

De beste managed switches getest

We stellen steeds meer eisen aan kleine bedrijfs- en thuisnetwerken. Switches verbinden netwerkapparaten met elkaar, dus het is logisch dat we dan ook vooral betere netwerkswitches willen. Gelukkig zijn die niet alleen slimmer, maar ook betaalbaarder dan ooit. Dit zijn enkele van de beste managed switches van het moment.

- Door jozef-schildermans | 29/11/17 13:30

Raspberry Pi 3 model B review: Een jaar later

De Raspberry Pi 3 is al een tijdje uit en het ziet er niet naar uit dat er snel een opvolger komt. Het ideale moment om eens terug te blikken in de vorm van een duurtest. In deze Raspberry Pi 3 model B review lees je hoe de minicomputer nog altijd zijn mannetje staat.

- Door Koen Vervloesem | 28/11/17 12:00

Shuttle XPC Slim DX30 review

De Shuttle XPC slim Barebone DX30 is een fluisterstille, zelf uit te bouwen mini-pc die probleemloos de recentste versie van Windows 10 draait, maar ook mediasoftware zoals Kodi. Zijn de mogelijkheden en prestaties de moeite waard? Dat lees je in deze Shuttle XPC Slim DX30 review.

- Door jozef-schildermans | 19/10/17 10:00

De beste processors in verschillende prijsklassen

Als hart van je pc bepaalt de processor in grote lijnen wat je er allemaal wel, of juist niet mee kunt doen. Je kunt het daarbij zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wilt. In dit artikel leggen we de beste processors in verschillende prijsklassen voor je op een rij. Welke keuze is er zoal?

- Door Redactie PCM | 09/10/17 10:00

Netgear Orbi review

De overstap naar de snellere 5GHz-band zorgt voor dekkingsproblemen die je eigenlijk alleen kunt oplossen met meerdere accesspoints. Netgears Orbi is een wifi-systeem dat dankzij een losse draadloze satelliet een eenvoudige oplossing moet bieden voor problemen rondom wifi-dekking. Wij hebben Orbi uitgebreid voor langere tijd getest om te achterhalen of dat echt zo is. Lees hier de hele Netgear Orbi review.

- Door Jeroen Boer | 29/09/17 09:30