abonneren

Review

De beste triband-routers voor ieder doeleinde

In een modern huishouden met een overdaad aan draadloze apparatuur mag een krachtige triband-router eigenlijk niet ontbreken. Dankzij een enkel 2,4GHz-netwerk en twee 5GHz-netwerken is er minder snel sprake van interferentie en overbelasting. Wie een 802-11ac-router met drie radio’s zoekt, kan één van deze besproken producten overwegen. Dit zijn enkele van de beste triband-routers.

- Door MaikelDijkhuizen | 03/06/19 14:00

Ezviz C6T Internet PT Camera review

Deze C6T-camera is een compacte, bolvormige ip-beveiligingscamera met gemotoriseerde lens voor gebruik binnenshuis. De camera heeft diverse interessante functionaliteiten aan boord. Wat zijn de ervaringen na drie maanden gebruik? Dat lees je in deze Ezviz C6T Internet PT Camera review.

- Door jozef-schildermans | 22/05/19 14:10

De beste slimme thermostaten op een rij

Een slimme thermostaat is continu verbonden met je thuisnetwerk. Op die manier reguleer je de boel op afstand en stel je voor iedere kamer mogelijk zelfs een andere temperatuur in. Wat zijn de beste slimme thermostaten van dit moment? We zetten zeven modellen op een rij.

- Door Redactie PCM | 24/04/19 09:45

Somfy One review: Alarmsysteem met camera en sirene

Somfy One is een bewakingszuiltje met ip-camera (full hd), nachtzicht, sirene en bewegingsdetector. Het werkt samen met de alarmsystemen van (overgenomen) fabrikant MyFox en met andere systemen via IFTTT, Amazon Echo en Works with Nest. Wij testten het systeem enkele maanden lang. Hoe dat beviel, lees je in deze Somfy One review.

- Door jozef-schildermans | 22/04/19 14:00

Mio MiVue 785 Touch review

De Mio MiVue 785 Touch-dashcam heeft een full-hd-beeldsensor die ook bij slechte lichtomstandigheden duidelijke opnamen maakt. Wij monteerden deze compacte dashboardcamera enkele maanden op de voorruit van onze auto. Hoe dat beviel, lees je in deze Mio MiVue 785 Touch review.

- Door jozef-schildermans | 03/04/19 10:00

Tado Slimme Thermostaat review

Afgelopen herfst, winter en lente testten we de slimme kamer- en radiatorthermostaten van de Duitse fabrikant Tado. Het systeem werkt met vrijwel alle verwarmingssystemen van alle merken, maakt niet uit hoe oud. Bespaar je daar nu echt geld mee en zo ja hoeveel? Lees het in deze Tado Slimme Thermostaat review.

- Door jozef-schildermans | 27/03/19 10:00

De beste beveiligingscamera's vergeleken

De (draadloze) netwerkdekking in huizen neemt toe, terwijl talloze elektronicamerken zich mengen in de markt voor betaalbare ip-camera’s. Kortom, een goed moment om huis en haard beter te bewaken. We nemen enkele van de beste beveiligingscamera's onder de loep.

- Door MaikelDijkhuizen | 25/03/19 10:00

De beste kantoor-gadgets: Deel 2

Als je dagelijks op kantoor bent, dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken om je dag beter door te komen. In dit artikel hebben we wat handige hulpjes voor je bij elkaar gezocht die jou weer met veel plezier en gemak naar kantoor laten gaan. Dit zijn de beste kantoor-gadgets.

- Door Mark Gamble | 20/03/19 10:00

De beste kantoor-gadgets: Deel 1

Als je dagelijks op kantoor bent, dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken om je dag beter door te komen. In dit artikel hebben we wat handige hulpjes voor je bij elkaar gezocht die jou weer met veel plezier en gemak naar kantoor laten gaan. Dit zijn de beste kantoor-gadgets.

- Door Mark Gamble | 18/03/19 10:00

Laatste Vacatures