abonneren

Review

De beste cryptowallets vergeleken

Handelen in bitcoins en andere altcoins is voor steeds meer mensen een hobby. Maar waar bewaar je cryptomunten eigenlijk? Er komt veel bij kijken, van veiligheid tot gebruiksvriendelijkheid. In deze test vergelijken we de beste cryptowallets met elkaar.

- Door Dirkjan van Ittersum | 24/12/18 14:47

Mini-review: AOC I1601FWUX

Op een laptopscherm is de werkruimte beperkt. Een externe monitor als de I1601FWUX van AOC lost dat probleem op. Het betreft in dit geval een ips-scherm van 15,6 inch (circa 40 cm) met een full-hd-resolutie.

- Door Randolf Bouwma | 18/12/18 15:21

De beste speakers voor pc vergeleken

Goed geluid is ook achter de pc geen overbodige luxe, met alle muziek- en videodiensten die er zijn. Daarnaast verdienen games natuurlijk ook een degelijke speakerset voor de weergave van mooie geluidseffecten. In dit artikel vergelijken we zeven van de beste speakers voor pc, in verschillende prijsklassen.

- Door MaikelDijkhuizen | 09/11/18 10:09

De beste zakelijke accesspoints voor thuis getest

Vergelijk het thuisnetwerk van vijf jaar geleden met dat van nu en je ziet twee totaal verschillende werelden. Pc en tablet hebben hun kopposities verloren aan de smartphone en daarmee zijn we zelfs thuis altijd online. Een snel en veilig netwerk is dan ook geen optie meer, het is een must. We testen de beste zakelijke accesspoints voor thuis.

- Door Edmond Varwijk | 25/09/18 09:52

De beste Raspberry Pi-alternatieven vergeleken

De Raspberry Pi mag dan wereldwijd veruit de bekendste singleboardcomputer zijn, maar de concurrentie zit natuurlijk niet stil. Wie eens iets anders wil, schaft voor enkele tientjes een alternatief exemplaar aan met interessante specificaties. Zo heeft ASUS het Tinker Board en hebben ook diverse bedrijven uit China de markt betreden voor singleboardcomputers. Wat zijn de beste Raspberry Pi-alternatieven?

- Door MaikelDijkhuizen | 29/08/18 08:18

De beste micro-atx-case voor je compacte pc

Lang niet iedereen zit te wachten op een hoge pc-toren die je oneindig met verse hardware kunt uitbreiden. Zeker voor plaatsing in de huiskamer is een iets lagere micro atx behuizing ook wat waard. Kies je voor een vierkant micro-atx-moederbord, dan schaf je vanzelfsprekend een bijbehorende micro atx case aan. We zetten zeven van de beste micro-atx-behuizingen voor je op een rij.

- Door MaikelDijkhuizen | 13/07/18 10:43

De beste all-in-one printers getest

Ben je op zoek naar een nieuwe printer waarmee je ook kunt scannen en kopiëren, dan kun je je maar beter goed oriënteren. Vooral op het gebied van de gebruikskosten blijken de onderlinge verschillen erg groot te zijn. Wat zijn de beste all-in-one printers? We testen er vijf.

- Door jozef-schildermans | 27/06/18 09:17

De beste goedkope smartphones uit China vergeleken

‘Made in China’ stond decennialang voor goedkope plastic rotzooi die vaak al stuk was voordat het de drempel van de voordeur was gepasseerd. Die tijd is grotendeels achter de rug, vooral wat betreft smartphones. We vergelijken zeven goedkope smartphones uit China om te bewijzen dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn.

- Door Rens Blom | 23/05/18 10:17

AVM Fritz!Box 7590 - Meer dan een WiFi-router

De Fritz!Box 7590 is het nieuwe topmodel van de Duitse fabrikant AVM. Dit apparaat slechts een modemrouter noemen is het tekortdoen, want het is tegelijk een telefonieserver, dect-basisstation, mediaserver, hub voor ‘home automation’ én een wifi-mesh in één apparaat. Lees hier onze Fritz!Box 7590 review.

- Door jozef-schildermans | 22/05/18 09:56