abonneren

Review

Raspberry Pi 3 Model B+ review

De Raspberry Pi 3 Model B+ is het nieuwste model van het inmiddels wereldberoemde minicomputertje. We haalden onze kabels en monitoren weer uit de kast en downloadden de meest recente versie van Raspbian voor deze Raspberry Pi 3 Model B+ review.

- Door Tijs Hofmans | 07/02/19 10:12

De beste cloudopslag-diensten vergeleken

Om eenvoudig bestanden te kunnen delen of overal bij je gegevens te kunnen, is cloudopslag een goede optie. Ook kan het een ideale manier zijn om je kostbare bestanden te back-uppen. Maar welke aanbieder is de juiste? PCM zet de tien beste cloudopslag-diensten van dit moment op een rij.

- Door Mark Gamble | 05/02/19 17:39

Samsung Gear Fit 2 Pro review

De Samsung Gear Fit2 Pro is een compacte en goedkopere variant van de horlogevormige Samsung SM-R600 Gear Sport. Wij droegen deze fitnessband enkele maanden rond de pols. Wat zijn de ervaringen na een tijd gebruik? Lees het in de Samsung Gear Fit2 Pro review.

- Door jozef-schildermans | 01/02/19 09:01

De beste zakelijke laptops getest

Ooit waren desktops de onverslaanbaar geachte werkpaarden op kantoor, maar laptops tornen al een tijdje aan die hegemonie. Hulp nodig bij het kiezen van een zakelijke laptop? We testen vijf van de beste zakelijke laptops met een prijs van maximaal 1.500 euro die geschikt zijn voor zzp’ers en kleine tot middelgrote bedrijven.

- Door jozef-schildermans | 21/01/19 12:48

De beste dab+-radio’s vergeleken

Radiofanaten die zenders graag in de beste kwaliteit ontvangen, kunnen niet meer om dab+ heen. Hoewel zo’n vijf jaar na de introductie de dekking binnenshuis nog weleens tegenvalt, zijn er volop tafelradio’s met een geschikte chipset verkrijgbaar. We hebben zeven van de beste dab+-radio’s met elkaar vergeleken.

- Door MaikelDijkhuizen | 10/01/19 15:26

ASUS AiMesh review

De belangrijkste trend op routergebeid zijn wifi-mesh-systemen die bestaan uit meerdere draadloos verbonden accesspoints. Maar wat als je al een prima router hebt? Als die router van ASUS is, heb je wellicht geluk! Want met AiMesh voegt ASUS mesh toe aan een gedeelte van zijn ac-routers. Lees er alles over in deze ASUS AiMesh review.

- Door Jeroen Boer | 28/12/18 10:00

De beste cryptowallets vergeleken

Handelen in bitcoins en andere altcoins is voor steeds meer mensen een hobby. Maar waar bewaar je cryptomunten eigenlijk? Er komt veel bij kijken, van veiligheid tot gebruiksvriendelijkheid. In deze test vergelijken we de beste cryptowallets met elkaar.

- Door Dirkjan van Ittersum | 24/12/18 14:47

Mini-review: AOC I1601FWUX

Op een laptopscherm is de werkruimte beperkt. Een externe monitor als de I1601FWUX van AOC lost dat probleem op. Het betreft in dit geval een ips-scherm van 15,6 inch (circa 40 cm) met een full-hd-resolutie.

- Door Randolf Bouwma | 18/12/18 15:21

De beste speakers voor pc vergeleken

Goed geluid is ook achter de pc geen overbodige luxe, met alle muziek- en videodiensten die er zijn. Daarnaast verdienen games natuurlijk ook een degelijke speakerset voor de weergave van mooie geluidseffecten. In dit artikel vergelijken we zeven van de beste speakers voor pc, in verschillende prijsklassen.

- Door MaikelDijkhuizen | 09/11/18 10:09

De beste zakelijke accesspoints voor thuis getest

Vergelijk het thuisnetwerk van vijf jaar geleden met dat van nu en je ziet twee totaal verschillende werelden. Pc en tablet hebben hun kopposities verloren aan de smartphone en daarmee zijn we zelfs thuis altijd online. Een snel en veilig netwerk is dan ook geen optie meer, het is een must. We testen de beste zakelijke accesspoints voor thuis.

- Door Edmond Varwijk | 25/09/18 09:52