abonneren

Review

De beste zakelijke laptops getest

Ooit waren desktops de onverslaanbaar geachte werkpaarden op kantoor, maar laptops tornen al een tijdje aan die hegemonie. Hulp nodig bij het kiezen van een zakelijke laptop? We testen vijf van de beste zakelijke laptops met een prijs van maximaal 1.500 euro die geschikt zijn voor zzp’ers en kleine tot middelgrote bedrijven.

- Door jozef-schildermans | 21/01/19 12:48 | Reageer

De beste dab+-radio’s vergeleken

Radiofanaten die zenders graag in de beste kwaliteit ontvangen, kunnen niet meer om dab+ heen. Hoewel zo’n vijf jaar na de introductie de dekking binnenshuis nog weleens tegenvalt, zijn er volop tafelradio’s met een geschikte chipset verkrijgbaar. We hebben zeven van de beste dab+-radio’s met elkaar vergeleken.

- Door MaikelDijkhuizen | 10/01/19 15:26 | Reageer

ASUS AiMesh review

De belangrijkste trend op routergebeid zijn wifi-mesh-systemen die bestaan uit meerdere draadloos verbonden accesspoints. Maar wat als je al een prima router hebt? Als die router van ASUS is, heb je wellicht geluk! Want met AiMesh voegt ASUS mesh toe aan een gedeelte van zijn ac-routers. Lees er alles over in deze ASUS AiMesh review.

- Door Jeroen Boer | 28/12/18 10:00 | Reageer

Mini-review: AOC I1601FWUX

Op een laptopscherm is de werkruimte beperkt. Een externe monitor als de I1601FWUX van AOC lost dat probleem op. Het betreft in dit geval een ips-scherm van 15,6 inch (circa 40 cm) met een full-hd-resolutie.

- Door Randolf Bouwma | 18/12/18 15:21 | Reageer

De beste speakers voor pc vergeleken

Goed geluid is ook achter de pc geen overbodige luxe, met alle muziek- en videodiensten die er zijn. Daarnaast verdienen games natuurlijk ook een degelijke speakerset voor de weergave van mooie geluidseffecten. In dit artikel vergelijken we zeven van de beste speakers voor pc, in verschillende prijsklassen.

- Door MaikelDijkhuizen | 09/11/18 10:09 | Reageer

De beste zakelijke accesspoints voor thuis getest

Vergelijk het thuisnetwerk van vijf jaar geleden met dat van nu en je ziet twee totaal verschillende werelden. Pc en tablet hebben hun kopposities verloren aan de smartphone en daarmee zijn we zelfs thuis altijd online. Een snel en veilig netwerk is dan ook geen optie meer, het is een must. We testen de beste zakelijke accesspoints voor thuis.

- Door Edmond Varwijk | 25/09/18 09:52 | Reageer

De beste Raspberry Pi-alternatieven vergeleken

De Raspberry Pi mag dan wereldwijd veruit de bekendste singleboardcomputer zijn, maar de concurrentie zit natuurlijk niet stil. Wie eens iets anders wil, schaft voor enkele tientjes een alternatief exemplaar aan met interessante specificaties. Zo heeft ASUS het Tinker Board en hebben ook diverse bedrijven uit China de markt betreden voor singleboardcomputers. Wat zijn de beste Raspberry Pi-alternatieven?

- Door MaikelDijkhuizen | 29/08/18 08:18 | Reageer

De beste micro-atx-case voor je compacte pc

Lang niet iedereen zit te wachten op een hoge pc-toren die je oneindig met verse hardware kunt uitbreiden. Zeker voor plaatsing in de huiskamer is een iets lagere micro atx behuizing ook wat waard. Kies je voor een vierkant micro-atx-moederbord, dan schaf je vanzelfsprekend een bijbehorende micro atx case aan. We zetten zeven van de beste micro-atx-behuizingen voor je op een rij.

- Door MaikelDijkhuizen | 13/07/18 10:43 | Reageer