abonneren

Review

De beste kantoor-gadgets: Deel 2

Als je dagelijks op kantoor bent, dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken om je dag beter door te komen. In dit artikel hebben we wat handige hulpjes voor je bij elkaar gezocht die jou weer met veel plezier en gemak naar kantoor laten gaan. Dit zijn de beste kantoor-gadgets.

- Door Mark Gamble | 20/03/19 10:00

De beste kantoor-gadgets: Deel 1

Als je dagelijks op kantoor bent, dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken om je dag beter door te komen. In dit artikel hebben we wat handige hulpjes voor je bij elkaar gezocht die jou weer met veel plezier en gemak naar kantoor laten gaan. Dit zijn de beste kantoor-gadgets.

- Door Mark Gamble | 18/03/19 10:00

De beste zakelijke nas'en getest

We testen vijf desktop-nas’en voor professioneel en kleinzakelijk gebruik, met ruimte voor minstens vier schijven. Je centraliseert er al je data en back-ups mee, maar het zijn ook heuse applicatie- en virtualisatieservers die toch stil en compact genoeg zijn voor in een werkruimte. Wat is de beste zakelijke nas?

- Door jozef-schildermans | 06/03/19 12:10

De beste atx-behuizingen vergeleken

De juiste behuizing kiezen valt niet mee. In de praktijk blijkt dat simpelweg afgaan op de foto’s van de fabrikant vrij riskant is en daarom helpen we je graag op weg. Wij haalden van zeven fabrikanten verschillende modellen in huis, om te achterhalen wat de beste atx-behuizingen van het moment zijn.

- Door Stephan Overbeeke | 25/02/19 13:49

Raspberry Pi 3 Model B+ review

De Raspberry Pi 3 Model B+ is het nieuwste model van het inmiddels wereldberoemde minicomputertje. We haalden onze kabels en monitoren weer uit de kast en downloadden de meest recente versie van Raspbian voor deze Raspberry Pi 3 Model B+ review.

- Door Tijs Hofmans | 07/02/19 10:12

De beste cloudopslag-diensten vergeleken

Om eenvoudig bestanden te kunnen delen of overal bij je gegevens te kunnen, is cloudopslag een goede optie. Ook kan het een ideale manier zijn om je kostbare bestanden te back-uppen. Maar welke aanbieder is de juiste? PCM zet de tien beste cloudopslag-diensten van dit moment op een rij.

- Door Mark Gamble | 05/02/19 17:39

Samsung Gear Fit 2 Pro review

De Samsung Gear Fit2 Pro is een compacte en goedkopere variant van de horlogevormige Samsung SM-R600 Gear Sport. Wij droegen deze fitnessband enkele maanden rond de pols. Wat zijn de ervaringen na een tijd gebruik? Lees het in de Samsung Gear Fit2 Pro review.

- Door jozef-schildermans | 01/02/19 09:01

De beste zakelijke laptops getest

Ooit waren desktops de onverslaanbaar geachte werkpaarden op kantoor, maar laptops tornen al een tijdje aan die hegemonie. Hulp nodig bij het kiezen van een zakelijke laptop? We testen vijf van de beste zakelijke laptops met een prijs van maximaal 1.500 euro die geschikt zijn voor zzp’ers en kleine tot middelgrote bedrijven.

- Door jozef-schildermans | 21/01/19 12:48

De beste dab+-radio’s vergeleken

Radiofanaten die zenders graag in de beste kwaliteit ontvangen, kunnen niet meer om dab+ heen. Hoewel zo’n vijf jaar na de introductie de dekking binnenshuis nog weleens tegenvalt, zijn er volop tafelradio’s met een geschikte chipset verkrijgbaar. We hebben zeven van de beste dab+-radio’s met elkaar vergeleken.

- Door MaikelDijkhuizen | 10/01/19 15:26

ASUS AiMesh review

De belangrijkste trend op routergebeid zijn wifi-mesh-systemen die bestaan uit meerdere draadloos verbonden accesspoints. Maar wat als je al een prima router hebt? Als die router van ASUS is, heb je wellicht geluk! Want met AiMesh voegt ASUS mesh toe aan een gedeelte van zijn ac-routers. Lees er alles over in deze ASUS AiMesh review.

- Door Jeroen Boer | 28/12/18 10:00

De beste cryptowallets vergeleken

Handelen in bitcoins en andere altcoins is voor steeds meer mensen een hobby. Maar waar bewaar je cryptomunten eigenlijk? Er komt veel bij kijken, van veiligheid tot gebruiksvriendelijkheid. In deze test vergelijken we de beste cryptowallets met elkaar.

- Door Dirkjan van Ittersum | 24/12/18 14:47