abonneren

Miro Video Converter

Audio en video komen in veel verschillende bestandsformaten en je pc, mediaspeler, tablet of smartphone kunnen niet met elk formaat uit de voeten. Wij presenteren je daarom legale en vooral gratis alternatieven om video- en audiobestanden te converteren naar een geschikt formaat.

Miro is een internetvideoprogramma en kan automatisch video’s downloaden op basis van rss-feeds. Het programma bevat een rss-lezer, podcatcher, torrentclient en een mediaspeler. Nu heeft Miro ook een videoconverter uitgebracht. De Miro Video Converter wil de AVG-toolbar installeren. Hoewel praktisch elke werkbalk wat ons betreft overbodig is, is deze toolbar dan nog de minst irritante en voegt-ie echt wat toe. Dat kunnen we dus desondanks waarderen. Het programma is erg simpel opgebouwd en speciaal bedoeld voor het converteren naar mobiele apparaten. Er is voldoende ondersteuning voor Apple- en Android-smartphones en -tablets. De interface is bovendien heel erg simpel: boven vinden we een lijst met bestanden die naar dat venster gesleept kunnen worden en daaronder vinden we de converteeropties, met daaronder een grote knop om het converteren te beginnen. Het converteren zelf gaat bij een specifieke test die Miro ondersteunde het langzaamst, en ook het aantal uitvoerformaten is zeer beperkt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Video

Tags: Miro Video Converter

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord