abonneren

Review

Netatmo Slimme Koolomoxidemelder review

We testten de Slimme Koolmonoxidemelder van Netatmo. De elektrochemische sensor in de slimme CO-melder meet constant het koolmonoxideniveau en slaat alarm wanneer dit onzichtbare, potentieel dodelijke gas gedetecteerd wordt. Meldingen ontvang je op het apparaat zelf, maar ook op je smartphone. De batterij gaat tien jaar mee. Hoe gebruiksvriendelijk is deze CO-bewaker? Je leest het in onze Netatmo Slimme Koolomoxidemelder review.

- Door jozef-schildermans | 04/05/22 10:34

De beste toetsenborden voor thuiswerkers

Dat een goede thuiswerkplek zowel je comfort als je productiviteit ten goede komt, is geen geheim. Misschien denk je daarbij eerst aan je bureau, stoel of monitor, maar ook de randapparatuur waarop je werkt, kan een wereld van verschil maken. In dit artikel bespreken we de beste toetsenborden voor de optimale thuiswerkervaring.

- Door Stephan Overbeeke | 28/04/22 10:00

Boekrecensie: Koud Water van Kelli van der Waals

De millennials staan ook wel bekend als de smartphonegeneratie. Twintigers en dertigers lijken niet zonder hun smartphone te kunnen en beleven de wereld heel anders dan oudere generaties. Een wereld die door digitalisering sowieso heel anders is dan voorheen. Het boek ‘Koud water’ beschrijft op een persoonlijke manier hoe.

- Door Redactie PCM | 26/04/22 09:36

Eve Spectrum review: 114 Hz 4K-scherm getest

Het Eve Spectrum 114 Hz 4K-scherm was bij aankondiging een van de meest veelbelovende monitors, maar werd ook een van de meest beladen crowdfundingcampagnes van de afgelopen jaren. En zoals zo vaak gebeurt bij een crowdfundingactie, werd ook dit product meermaals uitgesteld. Inmiddels is de Eve Spectrum tóch een feit en moet het scherm ook in reguliere Nederlandse webshops te vinden zijn. Maar weet de Eve de beloftes ook waar te maken?

- Door Stephan Overbeeke | 22/04/22 09:34

Wooting Two He-review: Lekker-switches getest

Enkele jaren geleden brachten drie enthousiaste Nederlanders een uniek product uit: een toetsenbord met een analoge functie. Bij zo’n keyboard heb je vergaande controle over hoe je computer reageert bij het indrukken van elk van de switches. Inmiddels hebben ook enkele grote gamenamen zich aan het concept gewaagd. Een mooi moment voor de drie heren achter Wooting om zelf weer een nieuwe stap vooruit te zetten, ditmaal met magnetische schakelaars met een aansprekende naam: de Lekker-switches.

- Door Stephan Overbeeke | 11/04/22 11:17

Huawei Mateview review: 3:2-scherm van 28 inch

Huawei zet in Nederland steeds minder in op smartphones en meer op andere productcategorieën. Monitors bijvoorbeeld. En dat zijn geen dertien-in-een-dozijn-modellen, zo bewijst de Huawei MateView. Deze monitor valt op met zijn premium ontwerp en de wat vierkante beeldverhouding van 3:2.

- Door Rens Blom | 30/03/22 09:22

Laptops met groot scherm in elke prijsklasse

Een krachtige laptop met een scherm van minimaal 16 inch geldt in zekere zin als desktopvervanger. Via HDMI, thunderbolt of DisplayPort kunnen gebruikers eventueel een tweede monitor aansluiten, waardoor het verschil met een traditionele desktop-pc grotendeels wegvalt. De huidige laptops met groot scherm zijn vaak licht en bezitten een lange accuduur. We zetten zeven recente desktopvervangers op een rij.

- Door Maikel Dijkhuizen | 28/03/22 11:00

Intel Alder Lake - 12e generatie cpu's getest

Met de nieuwe Alder Lake-cpu’s, oftewel de 12de generatie Core-processors, brengt Intel zijn grootste innovatie in jaren uit. De nieuwste processors maken een flinke stap vooruit in prestaties en leggen het vuur weer volop aan de schenen van de concurrentie. Ook brengen ze ons een van de grootste veranderingen van de afgelopen jaren: de introductie van de hybride processor. Maar wat is dat precies, hoe verhouden deze processors zich tot de alternatieven en hoe relevant zijn ze voor jou? We vertellen het in deze Intel Alder Lake review.

- Door Stephan Overbeeke | 21/03/22 10:50