abonneren

Review

TP-Link Deco X90 review - Wifi-mesh met multigigabit

Steeds meer apparatuur ondersteunt Wifi 6. Daar heb je alleen iets aan als ook je draadloze netwerk deze standaard ondersteunt. De TP-Link Deco x90 is het topmodel wifi-mesh-systeem met ondersteuning voor Wifi 6 is het assortiment. Hoe presteert dit systeem? Lees het in deze TP-Link Deco X90 review.

- Door Jeroen Boer | 24/06/21 10:00

Sony WF-1000XM4 - gecertificeerde behuizing en verbeterde geluidsonderdrukking

Sony pakte met de onlangs uitgekomen WF-1000XM4 diverse pijnpunten van de succesvolle WF-1000XM3 aan. Het ietwat logge ovaalvormige design ging op de schop, terwijl het Japanse concern de luistertijd verder opschroefde. Sony claimt bovendien dat deze volledig draadloze in-ears beter omgevingsgeluiden dempen. Hoog tijd voor een uitgebreide review. Maakt de prijzige Sony WF-1000XM4 de hoge verwachtingen waar?

- Door Maikel Dijkhuizen | 11/06/21 16:48

Arduino Nano RP2040 Connect review - Ontwikkelbordje voor IoT

De Arduino Nano RP2040 Connect is een krachtig microcontrollerbordje met wifi en bluetooth low energy, gebaseerd op de RP2040-microcontroller van de Raspberry Pi Foundation. Het bordje programmeren doe je in het Arduino-ecosysteem of met CircuitPython of MicroPython. Voor deze Arduino Nano RP2040 Connect review gingen we ermee aan de slag.

- Door Koen Vervloesem | 08/06/21 10:00

Apple iMac 24 inch (2021) review - De kracht van M1

Het heeft jaren geduurd, maar eindelijk is er dan écht een nieuwe iMac. Niet alleen heeft de populaire computer een nieuw ontwerp, ook bevat de iMac nu de eigen Apple M1-processor. Een goede match voor een desktop-pc? Dat lees je in deze Apple iMac 24 inch (2021) review.

- Door Jeroen Boer | 01/06/21 10:30

reMarkable 2 review - Tablet met gevoel van papier

Het Noorse bedrijf reMarkable heeft voor zichzelf met de reMarkable 2 de lat heel hoog gelegd. Deze paper tablet heeft uitstekende hardware, maar de software blijft wat beperkt. Al kun je daar wel iets aan doen door extra software van de community te installeren. Het stijlvolle toestel draait namelijk op Linux. Reden genoeg voor een uitgebreide reMarkable 2 review.

- Door jozef-schildermans | 06/05/21 10:00

Acer Aspire 5 review - Compacte 15,6-inch laptop

De nieuwe generatie Acer Aspire 5 (A515-56-55LT) is een naar verhouding compacte 15,6 inch-Windows-laptop met een volwaardig toetsenbord. Er zit zelfs een (weliswaar vrij smal) apart numeriek gedeelte op. Maar presteert deze betaalbare notebook ook goed? Lees het in deze Acer Aspire 5 review.

- Door jozef-schildermans | 03/05/21 10:38

Beste slimme sloten vergeleken: Zijn smart locks veilig?

Met een slim slot op de voor- of achterdeur is je sleutel overbodig, zie je wie er thuiskomt en weggaat en laat je gasten binnen. Hoe veilig is zo’n slot, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn aandachtspunten als je een slim slot kopen wilt? Zoek je het beste slimme slot voor jouw woning, lees dan verder.

- Door Rens Blom | 29/04/21 10:02

De beste waterdichte bluetooth speakers getest

We testen zes draagbare draadloze luidsprekers die bestand zijn tegen stof en water. Een aantal weerstaat zelfs een korte onderdompeling, terwijl andere geen problemen hebben met zand of zout water en dus ook op het strand bruikbaar zijn. Ben je op zoek naar de beste waterdichte bluetooth speaker van het moment, lees dan verder.

- Door jozef-schildermans | 26/04/21 10:00