abonneren

Review

De beste multi-gigabitswitches getest

We testen de zes beste multi-gigabitswitches. Deze desktopswitches maken je thuisnetwerk geschikt voor veeleisende netwerktoepassingen zoals 4K/8K-videostreaming, fiber-internet en/of krachtige NAS’en. Inpluggen volstaat om je netwerk te upgraden, maar drie van de zes switches hebben ook een beheerinterface, met geavanceerde instellingen voor bijvoorbeeld VLAN’s en prioriteitswachtrijen.

- Door jozef-schildermans | 29/07/22 09:30

Boekrecensie: Verbeter je onlinemarketing met Google Analytics

Google Analytics is de meest gebruikte analysesoftware voor marketeers en website- en webshopbeheerders. De software biedt veel mogelijkheden, misschien wel te veel om ze allemaal optimaal te gebruiken. Het nieuwe boek ‘Verbeter je onlinemarketing met Google Analytics’ biedt een prettig houvast. Ook met oog op de aanstaande overstap naar Google Analytics 4.

- Door Rens Blom | 12/07/22 13:55

Boekrecensie Echt Nep - Virtuele wereld uitgelegd

De wereld digitaliseert in rap tempo en vernieuwingen als het metaversum en deepfakes maken hun entree. Welke invloed hebben dergelijke technieken op ons realiteitsbesef? Drie bekende Nederlandse techkenners wijden er een boek aan: ‘Echt nep’. Veel aandacht gaat uit naar de rol en voor- en nadelen van kunstmatige intelligentie.

- Door Rens Blom | 22/06/22 14:32

Garmin Epix 2 review - Nieuwe koploper

De Epix Gen 2 is het nieuwe topmodel multisport-sporthorloge van Garmin. Het is eigenlijk de pas zeer onlangs geïntroduceerde Fenix 7 maar met het beeldscherm van de Venu 2 Plus en voor wie goed oplet, een paar functies en opties minder. Het is ‘The Garmin to end all Garmins’, althans zolang het duurt. Lees ons oordeel in deze Garmin Epix 2 review.

- Door Edmond Varwijk | 06/06/22 10:14

Netatmo Slimme Koolomoxidemelder review

We testten de Slimme Koolmonoxidemelder van Netatmo. De elektrochemische sensor in de slimme CO-melder meet constant het koolmonoxideniveau en slaat alarm wanneer dit onzichtbare, potentieel dodelijke gas gedetecteerd wordt. Meldingen ontvang je op het apparaat zelf, maar ook op je smartphone. De batterij gaat tien jaar mee. Hoe gebruiksvriendelijk is deze CO-bewaker? Je leest het in onze Netatmo Slimme Koolomoxidemelder review.

- Door jozef-schildermans | 04/05/22 10:34

De beste toetsenborden voor thuiswerkers

Dat een goede thuiswerkplek zowel je comfort als je productiviteit ten goede komt, is geen geheim. Misschien denk je daarbij eerst aan je bureau, stoel of monitor, maar ook de randapparatuur waarop je werkt, kan een wereld van verschil maken. In dit artikel bespreken we de beste toetsenborden voor de optimale thuiswerkervaring.

- Door Stephan Overbeeke | 28/04/22 10:00

Boekrecensie: Koud Water van Kelli van der Waals

De millennials staan ook wel bekend als de smartphonegeneratie. Twintigers en dertigers lijken niet zonder hun smartphone te kunnen en beleven de wereld heel anders dan oudere generaties. Een wereld die door digitalisering sowieso heel anders is dan voorheen. Het boek ‘Koud water’ beschrijft op een persoonlijke manier hoe.

- Door Redactie PCM | 26/04/22 09:36

Eve Spectrum review: 114 Hz 4K-scherm getest

Het Eve Spectrum 114 Hz 4K-scherm was bij aankondiging een van de meest veelbelovende monitors, maar werd ook een van de meest beladen crowdfundingcampagnes van de afgelopen jaren. En zoals zo vaak gebeurt bij een crowdfundingactie, werd ook dit product meermaals uitgesteld. Inmiddels is de Eve Spectrum tóch een feit en moet het scherm ook in reguliere Nederlandse webshops te vinden zijn. Maar weet de Eve de beloftes ook waar te maken?

- Door Stephan Overbeeke | 22/04/22 09:34