abonneren

XPS Lounge 2.0

De naam verraadt al grotendeels de doelgroep. De Hercules XPS Lounge 2.0 is bedoeld voor de modebewuste consument. Daarom heeft Hercules gekozen voor een hippe vormgeving van de luidsprekers en een sierlijke bedieningseenheid waarin tevens een mp3-speler geplaatst kan worden. Handig!

De afwerking van de XPS Lounge is, gezien de prijs van € 29,90, prima in orde. Ondanks het vrij dunne plastic waar Hercules gebruik van maakt. Wel bemerken we wat kraakjes en piepjes als we aan de slag gaan met het dockingstation van Lounge 2.0. Onze indruk van deze bedieningseenheid? Niet te veel mee ‘spelen'. De prestaties van de Hercules zijn gemiddeld in deze prijsklasse. Voor een krappe € 30 moet u simpelweg geen huzarenstukje verwachten. De Hercues speelt gewoon een lekker deuntje. Niet meer, niet minder. En dat vinden we in dit geval ook helemaal niet erg. Het setje ziet er prima uit en presteert naargelang zijn prijs.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Ziet er keurig uit
  • Speelt een aardig deuntje
  • Het doet een beetje goedkoop aan
De Hercules XPS Lounge 2.0 is een keurig product. Wel moet je er rekening mee houden dat het setje minder dan € 30,- kost. Verwacht dus geen 'jaw dropping' prestaties.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Pc-speakers

Tags: