abonneren

Turbulence G21

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Deze speakerset van Point Of View heeft een uiterlijk dat veel mensen wel zal aanspreken. Hoe zit het met de prestaties?

Twee gewone boxjes en een subwoofer maken de Turbulence G21 tot een 2.1 speakerset. Een vrij beperkte speakerset, want de subwoofer brengt niet veel extra’s met zich mee. Bij een laag volume zijn de bassen nauwelijks hoorbaar. De twee speakers maken dat gemis wel goed en klinken helder. Pas wanneer we het volume verder opendraaien komen er bassen in het spel. De echte audiofiel zal van deze set niet onder de indruk raken, maar voor een normale computergebruiker voldoet de G21 goed genoeg. Aan de subwoofer zit een afstandsbediening met zo’n anderhalve meter snoer. Deze kan op het bureau worden geplakt door middel van (een meegeleverd strookje) klittenband. U kunt door middel van een blauwe led zien of de set is in- of uitgeschakeld. Jammer dat deze led erg fel is: in een donkere kamer is dit irritant en leidt af.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Bij hoger volume goed geluid
  • Felle blauwe led
  • Zwakke subwoofer
Een prima set speakers. Jammer van de zwakke bassen bij laag volume en de tè felle blauwe led. Anders dan dat zal de Turbulence G21 niet misstaan op het bureau.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Pc-speakers

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie