abonneren

SP011

Dat Sweex zich aan de onderkant van de markt positioneert zal niemand verbazen. Het design van de speakers doet dit wel: bij het uitpakken van de doos gaan bij ons de wenkbrauwen omhoog.

Zowel de satellietspeakers als de subwoofer lijken nog het meest op blauwe, plastic eieren. De vorm doet ons vaag denken aan ouderwetse radio‚Äôs voor onder de douche ­ en helaas niet in positieve zin. Wie niet raar aangekeken wil worden door vrienden en familie moet deze set vooral niet naast zijn moderne pc zetten. Los daarvan presteert de SP011 van Sweex naar zijn prijs: de subwoofer maakt nauwelijks indruk en de satellieten laten vooral middentonen horen. Wie serieus van plan is muziek te luisteren kan het beste met een boog om deze set heen lopen, maar wie een apart vormgegeven setje zoekt en vooral Windows-geluidjes over zijn speakers beluistert zal zich er geen buil aan vallen. Laat u niet in de luren leggen door de opdruk op de doos, '520 Watt': het gaat hier om de onzinnige pmpo-waarde. De rms-waarde van de speakers is nergens te achterhalen, maar het maximale geluidsniveau is zo laag dat u geen ruzie met uw buren zult krijgen.

MinpuntenConclusie
  • Wel érg apart uiterlijk
  • Subwoofer ronduit slecht

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Pc-speakers

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord