abonneren

Partnerbijdrage

De snelste ssd voor consumenten en professionals

Of je nu een tech-enthousiasteling, hardcore-gamer of professional bent, als jij je systeem tot het uiterste pusht, dan mag een snelle m.2-nvme-ssd uiteraard niet ontbreken. De laatste jaren hebben snelle nvme-ssd’s afstand genomen van de traditionele sata-ssd’s en met de 970 EVO Plus doet Samsung er nog een stevig schepje bovenop.

- Door Partner Redactie | 17/05/19 11:04

Uitgelicht Samsung Space Monitor

Wanneer je met regelmaat veel achter de computer zit, is het extra belangrijk dat je werkhouding goed is, en de afstand tussen je ogen en het beeldscherm optimaal. Samsung heeft de Space Monitor-serie ontwikkeld om je daarbij te helpen en nam daarnaast nog een aantal andere irritaties weg.

- Door Partner Redactie | 08/05/19 09:46

Uitgelicht: ASUS ROG Zephyrus S GX701GX

Een groter scherm hebben op een gaminglaptop is in bijna alle gevallen fijner dan een kleiner scherm. Of het nou om games, tekstverwerken, filmkijken of beeldbewerking gaat: een groter scherm maakt het allemaal niet iets makkelijker. Helaas betekent een groter scherm ook meer gewicht en een grotere laptop om mee te slepen – behalve bij de Zephyrus S GX701GX.

- Door partner | 12/04/19 10:40

GeenStijl zoekt fulltime Python developer

WERK! GeenStijl is zelfstandig geworden en nu blijkt 1 IT’er, hoe episch ook, toch niet helemaal voldoende om de eentjes aan de nulletjes te knopen. En we willen graag een volwassen bedrijf worden, dus zoeken we HULP, in de vorm van een fulltime medior+ backend developer met een sprankeltje frontend feeling.

- Door Partner Redactie | 20/03/19 17:05

Uitreiking Acer Chromebook

We riepen jullie eerder op om de meest unieke redenen te geven waarvoor jullie een Chromebook konden gebruiken. Dankzij een samenwerking met Acer mochten we er namelijk een weggeven. De reacties waren overdonderend! Bekijk hier wie er met de Acer Chromebook 14 aan de slag is gegaan.

- Door Partner Redactie | 15/03/19 11:10

Een goed internetsignaal overal in huis

Een goede internetverbinding is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Van communicatieve en informatieve tot entertainmentdoeleinden, een stabiele wifiverbinding maakt het mogelijk. Hoe zorg je dat je verbinding tot in alle hoeken en gaten reikt en wanneer is het een goed idee om een wifi-extender te kopen? Dit artikel geeft een overzicht.

- Door partner | 08/02/19 10:22

Chromebook: de perfecte laptop voor op het werk

Wanneer je een laptop nodig hebt voor zakelijke doeleinden, dan heb je er eentje nodig die razendsnel en krachtig is, met daaraan gekoppeld een flink prijskaartje, toch? Gek genoeg is dat nog altijd de heersende gedachte bij de aanschaf van een zakelijke laptop, terwijl de daadwerkelijk benodigde systeemeisen, en dus ook het prijskaartje, een stuk lager liggen. Want wat dacht je van een Chromebook?

- Door partner | 01/02/19 10:28

De Chromebook voor zakelijk gebruik

Jaren geleden, toen de IT-industrie nog in de kinderschoenen stond, werden er weleens laptops uitgedeeld alsof het niets was. Configuraties van enkele duizenden euro’s waren geen uitzondering, terwijl al die kracht onder de motorkap in alle eerlijkheid lang niet altijd nodig was. We zijn inmiddels jaren verder; laptops zijn tegenwoordig vrijwel in elk bedrijf nodig, maar budgetten zoals in de hoogtijdagen van de IT-industrie zijn er niet meer. Chromebooks bieden daarvoor de oplossing.

- Door partner | 24/01/19 14:05

Chromebook: de ideale laptop voor thuis en onderweg

Chromebooks zijn al sinds 2011 op de markt, maar pas sinds een jaar of twee zijn de laptops die draaien op Chrome OS bezig met een enorme opmars. Vrijwel elke grote laptopfabrikant heeft één of meer Chromebooks in het assortiment. Terecht, want Chromebooks zijn ontzettend veelzijdig en veel krachtiger dan hun reputatie soms doet vermoeden. Een Chromebook is in vele opzichten de ideale computer voor wie niet aan een werkplek gebonden is.

- Door partner | 17/01/19 16:00

Testverslag Polk MagniFi Mini: Soundbar in een klein jasje

Onlangs ging een testpanel van tien personen aan de slag met de Polk MagniFi Mini. Lezer Anna van Wienen kan in ieder geval niet meer zonder. “Ik ben verkocht, want deze soundbar is betaalbaar, eenvoudig aan te sluiten en heeft ook nog eens een geweldig geluid.” Dat belooft wat, dus hoog tijd om ook de meningen van onze andere testers te peilen.

- Door partner | 11/12/18 09:46

Video: beveilig je thuisnetwerk

Dat je je pc moet uitrusten met de nodige beveiligingssoftware, dat is inmiddels wel duidelijk. Maar in theorie kan ieder verbonden apparaat (al dan niet in je thuisnetwerk) bereikt worden door internetcriminelen. Hoe zit het met de beveiliging van apparaten in je thuisnetwerk?

- Door Partner Redactie | 09/11/18 16:28