10% extra Google Play tegoed bij Startselect tijdens de Paris Games Week 2017

Op 1 november gaat de Paris Games Week 2017 van start. Ter ere van dit jaarlijks terugkomend evenement geeft Startselect 10% extra Google Play tegoed weg op al je giftcards van €25 en €50 en €100. Dat betekent dus 10% extra apps, muziek, games en films. De aanbieding is alleen geldig tijdens de Paris Games week, dus van 1 tot en met 5 november. Startselect sponsort daarnaast samen met Google Play het ESWC Clash Royale toernooi dat live plaatsvindt op de Paris Games Week.

Net als bij andere grote evenementen komen grote namen als PlayStation, Xbox en Nintendo weer met belangrijk nieuws. Nieuwe releases, nieuwe titels, release data en natuurlijk veel teasers om je op te warmen voor wat er gaat komen. Fans van diverse games kunnen niet wachten om weer een glimp op te vangen over wat deze bedrijven voor ons in petto hebben. Natuurlijk gebeurt er meer dan alleen dat. Je kunt als eerste de nieuwste games spelen, of juist genieten van titels die net uitgekomen zijn. Daarnaast worden er ook live toernooien gehouden. Deze toernooien worden georganiseerd door de ESWC en de ESL.

ESWC Clash Royale toernooi

Een van deze grote toernooien wordt gehouden met Clash Royale. Maar liefst 48 spelers gaan het in een afvalrace opnemen tegen elkaar. Ze strijden om een prijzenpot van 15.000 dollar. Het gehele toernooi wordt live op het podium gespeeld met genoeg ruimte voor publiek. Tijdens de Paris Games Week komen de beste Clash Royale spelers laten zien hoe je het spel nu echt moet spelen. Je kunt live meekijken met gevechten en zien wie de winnaar van het toernooi wordt. Er zijn twee Nederlanders geplaats voor het toernooi. In eerste instantie was alleen Surgical Goblin geselecteerd, de nummer 2 van vorig jaar, maar dankzij extra plaatsen is Dion nu ook een kans gegeven voor die felbegeerde prijzenpot. Zorg dat je deze twee spelers in de gaten houdt! Het volledige schema is op de website van ESWC te vinden. Naast spelers kunnen commentatoren ook niet ontbreken op eSports. CorpsRoyale is de commentator als het gaat om de game Clash Royale. Houd zijn livestream dus zeker in de gaten als je van plan bent om te kijken. Mocht je liever het Engelse commentaar horen, dan zit je goed bij: Orangejuice, Enchatin of Woodie. Mocht je tips zoeken of betere speelstijlen willen weten, kijk dan zeker even naar dit toernooi.

Naast Clash Royale kun je ook genieten van toernooien en finales van de volgende games: Counterstrike, Rocket League, Quake Champions, FIFA 18, PES 2018, Rainbowsix Siege, Ghost Recon Ghost War en Splatoon 2.

Geschreven door: partner op

Category: #brandedcontent

Tags: google play, paris games week, startselect, 2017