Transformatie van een tablet

Simpel browsen kan prima op een tablet, terwijl je voor het betere typewerk het beste uit de voeten kunt met een laptop. Dankzij de Surface Pro in combinatie met het Type Cover-toetsenbordje hoef je voortaan niet meer te kiezen. Deze draagbare machine verwisselt namelijk binnen mum van tijd van gedaante. Zo heb je dus altijd en overal het juiste apparaat bij de hand!

Wie zowel voor werk als privé een draagbare computer zoekt, verkeert vaak in dubio. Een tablet is handzamer en werkt voor simpele taken erg intuïtief. Denk bijvoorbeeld aan surfsessies, e-mailverkeer, sociale netwerken en eenvoudige spelletjes. Een laptop is daarentegen een goede keuze voor productieve taken. Typewerk op een fysiek toetsenbord gaat nu eenmaal vlotter dan op een virtueel exemplaar. Bovendien is een touchpad geen overbodige luxe wanneer je bijvoorbeeld in een geavanceerde video- of fotobewerker bezig bent. Microsoft biedt met de Surface Pro het beste van twee werelden, want op deze tablet sluit je rechtstreeks een Type Cover-toetsenbord aan.

Powertablet

In de eerste plaats is de Surface Pro een krachtige tablet met een ssd en rappe Intel-processor. Voeg daar flink wat werkgeheugen aan toe en dit systeem heeft genoeg spierballen om Windows 10 Pro te draaien. Op dit gebied onderscheidt de Surface Pro zich van doorsnee tablets, want je kunt er moeiteloos desktopapplicaties als Microsoft Office en Adobe Photoshop op draaien. Uniek voor een machine van amper 800 gram! Dankzij het forse 12,3inch-aanraakscherm en de optionele Surface Pen-stylus werk je bovendien ook nog eens erg secuur.

Laptopmodus

Eigenlijk is het zonde om de Surface Pro louter als tablet te gebruiken. Het ruime scherm en de aanwezige rekenkracht lenen zich tenslotte uitstekend voor productieve taken. Sluit daarom een Type Cover-toetsenbord aan en transformeer de machine in een volwaardige laptop inclusief touchpad. Connecten is dankzij de magnetische interface snel gepiept. Overigens gebruik je deze mobiele krachtpatser eventueel ook als desktop. Middels de optionele Surface Dock sluit je twee schermen, usb-randapparatuur en kabelinternet op de Surface Pro aan. Handig, want je kunt op die manier gemakkelijk een ergonomisch verantwoorde werkplek inrichten.

Flexibele standaard

In de Microsoft Store en Netflix-app staan de mooiste films en series voor je klaar. Uiteraard wil je die op de Surface Pro bekijken. Geen probleem, want dankzij de geïntegreerde standaard zet je de tablet eenvoudig neer. In horizontale positie welteverstaan, zodat films geen lelijke zwarte randen bevatten. Met een accutijd van 13,5 uur bekijk je met gemak meerdere films of afleveringen zonder tussentijds opladen. Handig is dat Microsoft de geïntegreerde standaard voorzien heeft van een verlaagd scharnier. Tekenaars en schrijvers positioneren de tablet zo in een ideale hoek om hun creatieve ideeën te spuien. Vanwege het slimme ontwerp is de Surface Pro dus voor iedere gebruiker geschikt!

Geschreven door: partner op

Category: Partner

Tags: microsoft surface pro, Microsoft Surface, Surface Pro, Tablet