Laat je cartridges voortaan bezorgen

HP instant ink
Even snel je cv uitprinten voor je naar een sollicitatie gaat. Of die mooie vakantiefoto printen voor je moeder. Zul je net zien: inkt op. Dus moet je naar de winkel om HP Photosmart 5520 cartridges te kopen. Gelukkig kan dat ook anders.

Inkt voor je printer is een beetje een hoofdpijndossier. Je inkt is altijd op als het niet uitkomt. Dan moet je naar de winkel en sta je je voor het schap af te vragen voor welke HP PhotoSmart 5520 printer je welke inkt nodig hebt. En dan heb je eenmaal de cartridge 364 gevonden, kom je er thuis achter dat ook de zwarte inkt bijna op is. Of je wilt je HP Photosmart 5520 vervangen en zoekt naar cartridges aanbieding online, maar krijgt vervolgens een foutmelding van een cartridge-probleem - de nieuwe huismerk-cartridge werkt niet in jouw printer.

Kwaliteit

Een veelgehoorde klacht is dat originele HP Photosmart 5520 cartridges zo duur zijn. Misschien heb je al eens geprobeerd om zelf je cartridges bij te vullen. Grote kans dat je daarna een week met gekleurde vingers hebt gelopen. En als je je HP Photosmart 5520 cartridges laat navullen, dan ben je wel goedkoper uit, maar dat heeft ook zo zijn prijs. Je kunt erop rekenen dat de kwaliteit van je geprinte foto’s erop achteruitgaat. Meestal is het de bijkomende troep en het gedoe met chips niet waard. De kans is zelfs groot dat je printer - na al jouw inspanningen - niet eens wil afdrukken met de nagevulde cartridge. Dan toch maar de deur uit om de originele Photosmart 5520 cartridges te halen.

Goedkoper

Of niet? We leven in 2018. Tegenwoordig laten we alles aan de deur afleveren: van boodschappen tot scheermesjes tot een complete Indische rijsttafel. Printerfabrikant HP gaat met zijn tijd mee en biedt een dergelijke dienst aan: HP Instant Ink. Met deze dienst ontvang je van HP inkt voordat je oude op is. Daarnaast zijn de cartridges van HP Instant Inkt groter dan die uit de winkel en gaan dus langer mee. En als je toch met een lege HP Photosmart 364 cartridge zit, dan heb je als het goed is de nieuwe al in huis. En het beste nieuws is, dat de cartridges van HP Instant Ink tot 70% goedkoper zijn dan HP Photomsart 5520 cartridges uit de winkel. Tijd dus om een nieuwe printer aan te schaffen en je te abonneren op HP Instant Ink. Zo zit je nooit meer zonder inkt.

Check of jouw printer geschikt is voor Instant Ink.

HP maakte een video over het printleven van een familie. Bekijk hem hier:

Geschreven door: partner op

Category: Partner

Tags: cartridges, hp, printen