Hé ICT’er! Op zoek naar een baan? Solliciteer nu voor een ICT-carrière

Ben of ken jij iemand met een (bijna) afgeronde MBO ICT-opleiding? En ben je op zoek naar een uitdagende carrière waarin je jezelf snel verder kunt ontwikkelen? Linden-IT is de snelst groeiende IT-dienstverlener van Nederland, en heeft veel vacatures voor supportspecialisten en applicatie-/ systeembeheerders in heel Nederland. Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Als ICT-detacheerder is Linden-IT altijd op zoek naar de beste ICT-professionals voor projecten bij z’n opdrachtgevers. Daarbij focust Linden-IT op het beheer en de ondersteuning van systemen, netwerken, cloud-oplossingen en applicaties.

Steeds meer IT’ers kiezen ervoor om bij een detacheerder te werken. Kirsten Bults, recruitment-manager bij een van de snelst groeiende detacheerders: “De basis van een succesvolle IT-carrière wordt gelegd met interessante projecten en goede opleidingsmogelijkheden. Je bent in dienst bij de detacheerder, maar werkt op locatie bij de klanten. Je komt hierdoor in aanraking met uiteenlopende organisaties en technische omgevingen.”

Een ander voordeel van werken bij een detacheerder is dat de salarissen over het algemeen wat hoger liggen dan bij andere bedrijven. Ook kun je vaak sneller stappen maken, omdat je verder studeert en meer ervaring opdoet bij verschillende projecten. “Naast de basis-ICT-opleiding die je moet hebben, moet je goed met mensen om kunnen gaan. Je werkt in een team en je hebt veel contact met gebruikers. Communicatief vaardig en flexibel zijn, zijn belangrijke eigenschappen.”

Twijfel je of werken in de detachering iets voor jou is of heb je vragen? Neem dan contact op met kirsten@linden-it.com.

Wat kan Linden-IT voor jou betekenen?

Persoonlijk

Linden-IT hecht veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. Iedere IT-professional is een individu met zijn of haar eigen doelen en carrièrepad. Bij Linden-IT heb je veel contact met je eigen accountmanager.

Carrière

Als ervaren IT-professional weet je wat je waard bent. Naast een goed salaris, pensioen en extra verlofregeling, biedt Linden-IT je de mogelijkheid van een leaseauto. En natuurlijk interessante projecten en verdere opleidingsmogelijkheden.

Opleidingen

Soms heb je tussen twee projecten een paar dagen de tijd om overdag te studeren. Als partner van Microsoft heeft Linden-IT toegang tot de officiële Microsoft-trainingen, -documentatie en -labs. Hun in-house-trainers helpen je daarbij. Naast je werk kun je ook gespecialiseerde trainingen volgen met een-op-een-begeleiding van een gecertificeerde trainer of toetreden tot de speciale talentpool.

Toekomst

Met interessante en uitdagende projecten waarin je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt én een doorlopende studie, bouw je verder aan je toekomst. Vanuit enkele starters-functies kun je doorgroeien of direct instappen op een bepaald niveau. Sander Last, al ruim 2,5 jaar werkzaam bij Linden-IT, vertelt hierover: “Aan het begin van mijn aanstelling was ik IT-professional bij Bose, waar ik als Support Engineer incidenten oploste. Na een jaar was ik klaar voor de volgende uitdaging en ben ik Field Engineer geworden. Het fijne aan deze functie is dat ik veel van Nederland zie. Ik kom bij verschillende organisaties, van Maastricht tot aan Den Helder.”

Afhankelijk van je interesse en aanleg kun je dus alle kanten op. Lijkt werken bij Linden-IT je ook wel wat? Solliciteer dan nu op een van de startersfuncties via https://linden-it.com/ct/

Ken je iemand voor wie werken bij Linden-IT interessant zou kunnen zijn? Meld hem/haar dan aan via https://linden-it.com/referralct/

Geschreven door: partner op

Category: Partner

Tags: baan, ict, linden-it, carrière, solliciteer