abonneren

Review: Een complete werkplek met Belkin B2B043EAC00

Een Windows-tablet heeft alles aan boord om echt productief te zijn. Alle bekende Windows –software – of het nu Outlook, Excel, PowerPoint of Word is – werkt er moeiteloos op. Maar ook bijvoorbeeld Photoshop en toepassingen zoals ze professioneel worden gebruikt, zijn geen enkel probleem. Het kleine scherm van je tablet is echter niet altijd toereikend voor dergelijke software.
Score
80
  • Pluspunten
  • Maak van je tablet een echte desktopomgeving
  • Geschikt om twee monitoren aan te sluiten
  • Minpunten
  • Vlotte Intel Core-gebaseerde tablet nodig
  • Relatief duur

None

Belkin biedt een complete werkplek, heef diverse aansluitingen en heeft een 3.0-kabel aansluiting.

Lees ook: Veilige WhatsApp-alternatief Telegram krijgt iPad-versie

De ideale werkplek

Belkin biedt de oplossing, in plaats van een andere computer te gebruiken om mee te werken, kun je met behulp van deze slimme dock van Belkin er een complete werkplek van maken. Zet je tablet in de standaard, koppel hem via een usb 3.0-kabel en je kunt aan de slag.

Aansluitingen

Achterop vind je onder andere een vaste netwerkaansluiting, je hoeft dus geen gebruik meer te maken van het draadloze netwerk. Ook vind je daar zowel DVI als DisplayPort. Op de DisplayPort kun je maximaal een 2560x1600 scherm aansluiten, maar realistischer is het als je er voor kiest om op de dock twee Full HD-monitoren aan te sluiten. Gecombineerd met het scherm van je tablet kun je zo toch een behoorlijk efficiënt commandocentrum bouwen. Heb je een vlotte Intel Core-gebaseerde tablet, dan is het geen probleem dit aan te sturen, maar heb je een tablet met een Atom-processor, dan is het wellicht wat teveel gevraagd.

Geschreven door: Chabelli Stoekenbroek op

Category: Review, Overig

Tags: Belkin, dock van belkin, belkin b2b043 c00, 3.0 aansluiting, belkin b2b043 c00 review, belkin b2b043eac00, belkin windows, dock belkin

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord