Review: Avanca Selfie Stick + Shutter Remote

‘Selfie’ - een zelfportret met smartphone of webcam – was hét woord van 2013. In onze ogen terecht, want het delen van een foto van jezelf op dat leuke concert, dat mooie strand of samen met vrienden is inmiddels een heuse volksport geworden. Alleen… Wel jammer dat regelmatig personen half op de foto staan, De achtergrond slechts gedeeltelijk zichtbaar is of mooie tafereeltjes vaak nauwelijks uit de verf komen. De verklaring hiervoor is eenvoudig: uw arm is gewoon tekort!

Monopod met afstandsbediening voor betere groeps- en zelfportretten

De selfie stick is een uitschuifbare monopod waarmee u uw arm met meer dan een meter kunt verlengen. Hoofden worden hierdoor niet langer afgesneden, natuur en architectuur komen voortaan wel goed in beeld. Elk type smart phone met een schermgrootte van tussen de 3,7 en 5,7 inch kan stevig en veilig in de speciaal ontwikkelde klem worden geplaatst. De selfie stick is erg solide en ook geschikt voor normale fototoestellen en camera’s tot 500 gram. Hij kan zelfs op een standaard fotostatief worden geplaatst. Ingeschoven is hij slechts 21 centimeter groot waardoor hij makkelijk is mee te nemen, desnoods in de binnenzak.

De selfie stick wordt geleverd met de Bluetooth camera shutter remote. Hiermee kunt u de afdrukknop van uw iOS of Android tablet of smartphone op afstand bedienen. Het bereik is ongeveer 10 meter en er hoeft niet eerst een app te worden geïnstalleerd. Een extra batterij en een ring waarmee de afstandsbediening aan uw sleutelbos kan worden bevestigd zijn inbegrepen.

Pluspunten:

- Nooit meer afgesneden en onduidelijke foto’s
- Makkelijk mee te nemen, snel te gebruiken
- Inspireert tot het maken van creatieve foto- en videopnamen
- Ook geschikt voor ‘normale’ foto- en videocamera’s tot 500 gram
- Handige afstandsbediening

Minpunten:

- Geen draagtasje inbegrepen

De redactie van PCMweb is niet betrokken geweest bij het tot stand komen van dit artikel.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Overig

Tags: avanca selfie stick review, avanca selfie stick, avanca shutter remote review, avanca shutter remote, selfie stick avanca, avanca selfie stick set, avanca selfie stick pakket, avanca shutter , avanca selfie stick + shutter remote