abonneren

PCTV Hybrid Pro Stick

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Pinnacle heeft een flink assortiment aan dvb-t-receivers, waaronder de PCTV DVB-T Flash Stick, de PCTV Hybrid Pro Stick en de PCTV Hybrid Tuner Kit.

Het enige verschil tussen de Hybrid ‘stick’ en de Hybrid ‘kit’ is dat bij de kit een speciale driver-cd voor Vista en MCE zit en dat er een uitgebreidere afstandsbediening met ir-blaster wordt meegeleverd. De kit is dus duidelijk op Media Center-fanaten gericht.
Pinnacle levert met de DVB-T Hybrid Pro Stick en de Hybrid Tuner Kit nog het oude PCTV MediaCenter mee. Deze software is ronduit rampzalig. Op twee van onze drie testsystemen krijgen we de software niet geïnstalleerd zonder een stortvloed aan sql-fouten. Op de site van Pinnacle is inmiddels nieuwe software te downloaden met de naam PCTV TVCenter Pro 4.7. Deze software is een ware verademing. De installatie verloopt vlot, zenders worden netjes herkend en de software biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er tien verschillende opnameformaten, waaronder speciaal voor iPod of PSP, en biedt Pinnacle een speciaal (trial)abonnement op de Premium EPG-dienst als u niet tevreden bent met de tv-gids die de zenders zelf leveren. Ook de meegeleverde afstandsbediening werkt het fijnst van alle testkandidaten. Bij tests onder MCE en Vista ondervinden we geen problemen.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • Goede prestaties
  • Rampzalige software
Pinnacle biedt uitstekende dvb-t-sticks, maar de software is ronduit rampzalig. Mocht u deze stick aanschaffen dan kunt u het beste meteen de nieuwe TV Center-software downloaden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Overig

Tags: tv-tuners