abonneren

PCTV DVB-T Flash Stick

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Pinnacle heeft een flink assortiment aan dvb-t-receivers, waaronder de PCTV DVB-T Flash Stick, de PCTV Hybrid Pro Stick en de PCTV Hybrid Tuner Kit.

De PCTV DVB-T Flash Stick is de meest aparte van het trio. Zo heeft het zijn eigen drivers op een speciaal stukje flashgeheugen staan. Een uitkomst voor wie vaak op andere pc’s werkt en daar dvb-t-televisie wil kijken. Dankzij een speciaal updateprogramma op de stick bent u altijd verzekerd van de laatste drivers en software.
De Flash Stick wordt met Pinnacle's nieuwe PCTV TV Center geleverd en deze software is een ware verademing. De installatie verloopt vlot, zenders worden netjes herkend en de software biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er tien verschillende opnameformaten, waaronder speciaal voor iPod of PSP, en biedt Pinnacle een speciaal (trial)abonnement op de Premium EPG-dienst als u niet tevreden bent met de tv-gids die de zenders zelf leveren. Ook de meegeleverde afstandsbediening werkt het fijnst van alle testkandidaten. Bij tests onder MCE en Vista ondervinden we geen problemen.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • Altijd drivers voorhanden
  • Uitstekende software
  • Lelijk uiterlijk
Dankzij de geïntegreerde drivers en software kunt u deze stick op elke computer gebruiken. Daarnaast valt er weinig af te dingen aan de beeldkwaliteit en gebruiksmogelijkheden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Overig

Tags: tv-tuners

Nieuws headlines

Laatste reactie