Ockel Sirius A: het beste van beide werelden

Een volledige computer op zakformaat, handig voor onderweg: bestaat dat? Jazeker: wij stellen je voor aan de Ockel Sirius A!

In samenwerking met Microsoft en het croudfundingplatform IndieGoGo heeft het Nederlandse Ockel - onderdeel van Avanca, het snelstgroeiende hardwarebedrijf van Europa - kunnen investeren in de ontwikkeling van de Sirius A.

 

Sirius A uitgelicht
Een unieke apparaat, want het minicomputertje is net zo groot als een grote smartphone, maar biedt alle functionaliteit van een gewone pc. Hij heeft twee usb 3.0-poorten, een HDMI- en DisplayPort-uitgang, een usb-c-poort en een volwaardige netwerkaansluiting. Via het ingebouwde scherm kun je de Ockel Sirius A gebruiken als tablet, en sluit je een scherm aan, dan wordt de ‘Switch Mode’ ingeschakeld en kun je het 6 inch scherm gebruiken als toetsenbord en muis.

 

Dankzij de snelle 64-bits Intel Atom X7-z8750-processor draai je er gewoon een 64-bits versie van Windows 10 Home op. Met 4 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslag kun je makkelijk al je favoriete programma’s installeren en gebruiken. De opslag breid je bovendien makkelijk uit met een 128 GB-geheugenkaartje.

Geschreven door: partner op

Category: Overig

Tags: ockel, avanca, ockel sirius a, sirius a, avanca sirius a