Nooit meer je wachtwoord vergeten met Windows Hello op de Acer Aspire 7

Acer Aspire 7
Wachtwoorden zijn zowel de belangrijkste als de kwetsbaarste vorm van beveiliging. Als je echter een laptop met Windows Hello erop hebt dan hoef je je geen zorgen te maken of je wachtwoord wel sterk genoeg is.

Waarschijnlijk weet je hoe belangrijk een uniek wachtwoord is om je accounts goed te beschermen. Maar, hou je je daar ook netjes aan? In een ideale wereld zou je voor ieder account een ander wachtwoord hebben, en het liefst ook nog één dat ingewikkeld genoeg is zodat het niet zomaar te kraken is. In de praktijk gebeurt dat echter veel te weinig.

Wachtwoordmanager

Sommige gebruikers kiezen voor een wachtwoordmanager, en dat is een goede start! Daarmee weet je zeker dat je een uniek wachtwoord bedenkt en de app is handig in het gebruik, voor de meeste dingen dan. Wachtwoordmanagers maken het vaak echter wel lastig in te loggen op je Windows-laptop, want daarvoor wil je niet telkens je telefoon erbij pakken.

Acer Asprie 7
De Acer Aspire 7 ontgrendel je zonder wachtwoord.

Gezichtsherkenning

Gelukkig maken steeds meer laptops, zoals de Acer Aspire 7, gebruik van gezichtsherkenning en/of een vingerafdruk om in te loggen. En dat werkt wonderbaarlijk goed! In Windows 10 heeft Microsoft Windows Hello ingebouwd, een applicatie die moeiteloos gezichten, ogen en vingerafdrukken kan herkennen. Zo kun jij wel direct inloggen, maar iemand anders die op je laptop wil niet. Dat zorgt dat de Acer Aspire 7 de perfecte balans tussen gebruiksgemak en veiligheid heeft.

Goede specificaties

Snel inloggen is niet het enige mooie aspect van de Acer Aspire 7. Een 15,6"-scherm met full-HD-resolutie maakt het apparaat bijzonder prettig om naar te kijken, en de 8 GB RAM en de ssd van 256 GB zorgen ervoor dat alles wat je op deze laptop doet razendsnel wordt uitgevoerd. Het oog wil ook wat, maar ook op dat vlak hoef je niet bang te zijn: de Acer Aspire 7 heeft een strakke afwerking en is lekker dun.

Razendsnel

Daar komt ook nog de snelle processor van Intel bij. Of je nu de i5 of de i7 kiest, je hebt gegarandeerd een snelle cpu waardoor alles op deze computer heerlijk soepel aanvoelt. De videokaart in de Aspire (een GeForce GTX 1050) is de ideale bijbehorende gpu om films te kijken of te gamen, zeker in combinatie met het volle geluid waardoor het voelt alsof je in een bioscoop zit. Nou ja, bijna dan…

Geschreven door: partner op

Category: Overig

Tags: windows, laptop, acer, mediamarkt, hello