abonneren

Kensington BungeeAir Power

Kensington maakt behalve notebook-sloten ook veel accessoires voor de iPhone. Een nieuw en interessant product is de Bungee Air Power. Hiermee vergeet je je iPhone nooit meer.

De Bungee Air Power is een beveiligingspakket voor je iPhone 4. Het bestaat uit een beschermende case die uitgerust is met een extra accu die je iPhone ongeveer een halve dag extra mee laat gaan. Verder wordt er een sleutelhanger meegeleverd. Op het moment dat de sleutelhanger geen contact meer kan maken met je iPhone (na een kleine 10 meter) gaat je iPhone op slot en trilt en piept de sleutelhanger.

Zodra je weer in de buurt komt van de iPhone, houdt het piepen op. Natuurlijk kun je ook middels een knop het piepje uitzetten. Ook kunnen de iPhone en sleutelhanger elkaar oproepen. Op die manier kun je de zoekgeraakte sleutelbos of iPhone makkelijk terugvinden. Voor een goede werking dien je wel de gratis BungeeAir app te installeren.

Het idee van dit product spreekt ons aan. Iedereen vergeet immers wel eens zijn telefoon. Maar de uitvoer laat nog genoeg ruimte voor verbetering over. Zo is de sleutelhanger groot, dik en van hard plastic. Hij is niet gemakkelijk aan je sleutelbos te hangen. Daarnaast wil de sleutelhanger ook nog wel eens 'spookpiepen'. Dan piept hij, terwijl de iPhone nog geen twee meter van hem verwijderd is. Gelukkig kun je de sleutelhanger uitschakelen, maar op die manier gaat wel het bestaansrecht van dit product onderuit.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • iPhone zoek functie
  • nooit meer je iPhone vergeten
  • Spookpiepen
  • accu laadt iPhone niet volledig op
  • onhandig design sleutelhanger
  • alleen voor iPhone 4
De Kensington BungeeAir Power is een leuk idee dat van ons beter uitgewerkt mag worden. Maak de accu efficiënter, verhelp het spookpiepen, en herontwerp de sleutelhanger en we zouden wel eens enthousiast kunnen worden over dit product.

 

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Review, Overig

Tags: