abonneren

Groepstest Netflix-alternatieven: ITunes

Apple heeft ook zijn eigen online videotheek, namelijk iTunes. Wie het programma op de computer opent, kan via het onderdeel iTunes Store talloze films huren.

Vergeleken met Netflix is het aanbod verser, maar daar zijn de prijzen ook naar. Wil je een recente film in 1080p bekijken, dan rekent Apple maximaal € 4,99. Soms zitten er ook weleens leuke aanbiedingen tussen. Op het moment van schrijven kostte het romantische verhaal Brokeback Mountain bijvoorbeeld 0,99 eurocent. Ten opzichte van de meeste andere aanbieders biedt iTunes het merendeel van zijn titels aan met Dolby Digital-geluid. Zeker wanneer je beschikt over meerdere speakers kan dat natuurlijk interessant zijn. In iTunes kun je ook recensies lezen van andere gebruikers, aan de hand waarvan je je filmkeuze kunt bepalen. Zodra je het bedrag voor een leuke titel hebt afgerekend, heb je nog dertig dagen de tijd om de film te bekijken. Is de weergave eenmaal gestart, dan blijft er nog 48 uur over om de film af te zien. Voor mobiel gebruik is iTunes alleen beschikbaar voor Apple’s eigen producten, namelijk iPod Touch, iPad en iPhone. Wil je een film op televisie bekijken, dan kun je dat eventueel regelen via een Apple TV. Verder kun je het programma iTunes natuurlijk op een computer installeren.

Volgende pagina: Netflix-alternatief, WappZapp

Geschreven door: MaikelDijkhuizen op

Category: Review, Overig

Tags: itunes, itunes films kijken, netflix alternatief, netflix alternatief nederland, itunes films dowloaden, itunes films, streaming film, itunes review, streaming movies

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord