abonneren

Deze gadgets zijn een feest voor je smartphone

Denk je aan december, dan denk je aan vrienden, familie en... unieke gadgets om cadeau te doen! Stel jij dit jaar je huis beschikbaar voor het kerstdiner? Dan wil je ongetwijfeld alles uit de kast halen om een onvergetelijke indruk te maken. Gelukkig helpt je smartphone je hierbij! De volgende gadgets toveren je huis om tot een ware lichtshow en voorzien je van de nodige hightech looks.

  Lees hier wat dit betekent.
 

Knallende sounds

We hebben het niet over vuurwerk, maar een flinke beat uit je speakers. Geen feestje is namelijk compleet met de nodige muzikale ondersteuning. Dit kan met een speaker in de vorm van een kerstbal. Deze is niet van echt te onderscheiden, en zorgt zeker voor een hoop verbaasde gezichten. Of een speaker-lamp, welke je via een app bedient. Deze lamp is universeel te gebruiken en is voor bijna iedere fitting te verkrijgen. Zo voorzie je iedere hoek van het huis met sfeervolle muziek of foute kersthits. Voor extra beleving bekijk je muziekfilmpjes met een Virtual Reality bril op YouTube.

Wil je een persoonlijke look geven aan je gadgets? Ga dan eens op zoek naar de Divoom Aurabox. Deze unieke speaker is aan de zijkant voorzien van krachtige LED’s. Deze zijn eenvoudig te voorzien van unieke patronen dankzij de bijbehorende app. Er komt ook nog eens kraakhelder geluid uit.

Sprankelende verlichting

Verlichting kan een sfeer maken of volledig breken. Een diner bij TL-licht? Niets daarvan. Voor de feestmaand kiezen we gekleurd LED-licht, bijvoorbeeld van de Philips Ambilight.

Vergelijkbare producten zijn LED wifi Smart lampen. De naam zegt het al: de lamp is draadloos te bedienen. Ze zijn een stuk voordeliger dan de bekende merklampen en zijn ook nog eens met elkaar te verbinden.

Wil je muziek en verlichting feilloos op elkaar laten aansluiten? Kies dan voor music responsive LED strips van Vivi. Deze eenvoudig te monteren verlichting reageert op hoge/lage tonen en het tempo van de muziek. Ben je meer een type voor een traditionele kerst? Kies dan veilig voor de draadloze kerstverlichting van Aura. Kerstverlichting in een nieuw smart jasje.

Gadgets maken de man

Alle accessoires met een app, afstandsbediening of LED’s komen deze maand aan bod. Met de nodige elekctronica worden de meest eenvoudige producten nieuw leven ingeblazen. Kleding, Lenovo K6 hoesjes, schoenen: alles krijgt een lichtgevende look in deze donkere feestmaand.

Ook voor in je interieur bestaan er unieke gadgets met een persoonlijk tintje. Game Frame of Pixel Art geeft je eenvoudig een creatieve of juist hele moderne look.

Tijdens een gezellige avond met vrienden wil je het je gasten uiteraard ook naar de zin maken. Heb je hiervoor wel eens gedacht aan een VR-bril? Deze gadget levert ongetwijfeld onvergetelijke momenten op. Vooral wanneer je de smartphone met een Chromecast 2 aansluit op de TV. Zo kan iedereen in de kamer meekijken met de virtuele avonturen. Halen jullie liever leuke herinneringen op? Dan is een smartphoneprojector of een Redmi Note 2 cover met ingebouwde speaker een goed idee. Zo deel je gemakkelijk leuke foto’s en verhalen.

Geef jij een van deze gadgets cadeau?

Geschreven door: partner op

Category: Partnerbijdrage, Overig

Tags: smartphone, feestdagen, gadgets