abonneren

CES nieuws: Sla al je media op met nieuwe producten van Seagate en LaCie

Seagate Technology en zijn premium brand LaCie hebben hun nieuwste producten gelanceerd op CES, de grootste jaarlijkse technologiebeurs in Las Vegas. Wij laten je zien welke producten dat zijn en waarom jij niet meer zonder kan in 2016.

  Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

 

Seagate Backup Plus Ultra Slim – uniek design en mobieler dan ooit
Extreem klein en extreem dun, namelijk slechts 9,6 mm, is de nieuwste Seagate Backup Plus Ultra Slim. Hierdoor kun je je volledige mediabibliotheek overal mee naartoe nemen. Ideaal wanneer je vaak onderweg bent of buitenshuis werkt zoals in dat gezellige koffietentje. De Seagate Backup Plus Ultra Slim wordt geleverd met 200 GB OneDrive gratis (!) cloudopslag en de Seagate Dashboard Software. De bestanden zijn overal en op elk mobiel toestel eenvoudig te bereiken en te back-uppen.


 

 

 

LaCie Porsche Design – de eerste USB-C schijf
De nieuwste reeks LaCie Porsche Design schijven valt op door hun moderne en elegante uiterlijk. De aluminium behuizing en de gezandstraalde afwerking zorgen ervoor dat de schijven slank, licht, sterk en krasbestendig zijn. Kenmerkend voor deze productenreeks is de USB-C technologie. Deze is twee keer sneller en heeft een symmetrische aansluiting, waardoor je de USB-stekker nooit meer verkeerdom in de USB-poort steekt.

 

 

LaCie Chromé – ultieme combinatie van snelheid en design
Het ontwerp van de LaCie Chromé is erg bijzonder, deze is namelijk tot stand gekomen in samenwerking met Industrial Designer Neil Poulton en is een eerbetoon aan een werk van Constantin Brâncusi, één van de meest invloedrijke beeldhouwers van de twintigste eeuw. De schijf is uitgerust met de nieuwste USB 3.1 technologie van de tweede generatie, USB-C connectie en SSD-technologie. De twee interne SSD-schijven behalen een maximale snelheid van 940 MB per seconde voor de meest intensieve applicaties. Met krachtige neodymium magneten houdt de gechromeerde voet de schijf vast. Elke schijf wordt met de hand geassembleerd om het beste resultaat te bereiken.
 

Prijzen en beschikbaarheid
De Seagate Backup Plus Ultra Slim schijf is verkrijgbaar in het eerste kwartaal van dit jaar vanaf €79 (1 TB Backup Ultra Slim) bij o.a. MediaMarkt, Bol.com en Coolblue. De LaCie Chromé is tevens verkrijgbaar in het eerste kwartaal van dit jaar en de LaCie Porsche design schijven zijn verkrijgbaar vanaf volgend kwartaal. Beide zijn te koop via de LaCie Online winkel en Apple premium en authorized resellers. 
 

Video's over de producten zijn te bezichtigen via onderstaande links:

Backup Plus Ultra Sim

LaCie Porsche Design Mobile & Desktop Drives

LaCie Chromé

Lees meer op http://www.seagate.com/nl

 

 

Geschreven door: partner op

Category: Partnerbijdrage, Overig

Tags: Seagate

Nieuws headlines

Laatste reactie