Betalen voor online storage? Ja, daarom!

Heel wat clouddiensten pakken uit met gratis gigabytes. Helaas is dat vaak niet meer dan een simpel marketingtrucje om je te laten registeren want al snel zal blijken dat je met 2 of 5 GB niet ver geraakt. Bovendien staan er tussen de kleine lettertjes dingen waarvan onze tenen spontaan krullen. Ons advies? Kies een degelijke cloudpartner die privacy en veiligheid wél au sérieux neemt.

  Lees hier wat dit betekent.


HiDrive is niet zomaar de zoveelste clouddienst in de rij. Het pakket maakt deel uit van het Duitse STRATO en onderscheidt zich van de concurrentie op vlak van security, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. In ruil voor een kleine maandelijkse bijdrage ben je 100% zeker dat je bestanden veilig zitten. Alle files die je uploadt, komen namelijk in gecertificeerde datacenters in Duitsland terecht. STRATO HiDrive valt immers onder de strenge Duitse privacywetgeving en dat betekent dat ook de STRATO-medewerkers geen toegang tot de bestanden hebben.


Samenwerken
Een andere troef van HiDrive is de mogelijkheid om samen te werken. Je kunt heel eenvoudig en op een 100% veilige manier bestanden delen met vrienden, familieleden of collega’s. Zowel in de browser als via de app kun je gemakkelijk sharelinks aanmaken. Je kiest zelf hoe lang de link blijft bestaan; bijvoorbeeld één dag, week of maand. Desgewenst beveilig je de gedeelde bestanden zelfs met een wachtwoord. In tegenstelling tot andere clouddiensten is het ook een fluitje van een cent om met meerdere gebruikers in dezelfde opslagomgeving te werken. Ook handig is dat jij je vrienden, collega’s of familieleden een eigen privétoegang tot een stukje van je online opslagruimte kunt geven. Zij kunnen daar – zelfs zonder eigen HiDrive-account - bijvoorbeeld foto’s van die ene reis of dat spectaculaire feest uploaden. Kwestie dat je mailbox niet overbelast raakt en je toch van de foto’s in hoge resolutie kunt genieten.

 

HiDrive is beschikbaar op nagenoeg alle platformen en laat je op een veilige manier bestanden uitwisselen.

 

Extra mogelijkheden

Nog een reden om over te stappen naar HiDrive? De uitgebreide verbindingsmogelijkheden. Er zijn gebruiksvriendelijke apps beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone en via het SMB/CIFS protocol sluit je HiDrive als een echt netwerkstation op je pc of Mac aan, zelfs zonder specifieke software. Voor grote bestanden zoals films of TrueCrypt-containers kun je gebruikmaken van FTP en dankzij rsync synchroniseer je zelfs je Synology serverback-ups via HiDrive. In een vingerknip sluit je HiDrive zelfs aan op je DSL-router zodat je je bestanden ook via je multimediaspeler kunt bereiken.

 

Goedkoper dan de concurrentie

Er bestaan verschillende formules om je gegevens centraal op te slaan via HiDrive. Voor amper 0,80 euro per maand krijg je al 20 GB opslagruimte in de cloud. Niet voldoende? Andere populaire pakketten zijn HiDrive 100 GB (3,50 euro per maand) en HiDrive 1000 GB (7,50 euro per maand). Nog meer? Er zijn ook formules waar je 2000 GB of zelfs 5000 GB opslagruimte krijgt. En voor de eerste 30 dagen geldt sowieso een niet-tevreden-geld-terug garantie.

 

Lezersactie
Profiteer vandaag van een uniek aanbod en betaal slechts 2,50 euro per maand voor HiDrive 250 GB. Bovendien krijg je blijvend alle verbindingsprotocollen ter waarde van 4,95 euro per maand volledig gratis. En alsof dat nog niet voldoende is krijg je niet een maar drie gebruikersaccounts voor je online opslagruimte. Dat is nog eens een voordeel van 9,90 euro per maand.

 

 

Geschreven door: partner op

Category: Overig

Tags: online, veiligheid, betalen, clouddienst, storage, strato, hidrive