BenQ W2000 winnaar EISA Award

De BenQ W2000 levert uitmuntende beeldkwaliteit aan een zeer scherpe prijs. Alsof dat nog niet genoeg is combineert hij dat met een ruime inzetbaarheid. Het leverde hem dan ook een EISA-award op.

  Lees hier wat dit betekent.

 

 

€ 999,00
www.benq.nl

 

Thuis of op kantoor?
De BenQ W2000 is een veelzijdige projector die zich perfect op zijn gemak voelt op kantoor, maar even goed een plaatsje vindt thuis. Een ruime selectie aansluitingen zorgen er voor dat je nooit om een verloopkabel verlegen zit. De PC-aansluiting is er voor oudere laptops, een dubbele HDMI-aansluiting is er voor de modernere laptops. Een van de HDMI-aansluitingen ondersteunt MHL zodat je moeiteloos je smartphone aansluit. Die laadt zelfs op terwijl je hem gebruikt. Een stereo audio-ingang en uitgang zorgen voor al je geluidsnoden. Vertrouw op de krachtige, ingebouwde 20 Watt-luidsprekers om je presentaties te ondersteunen, of sluit hem aan op externe luidsprekers voor dat tikje meer. Er is een RS232-poort en 12V-trigger voorzien als je de opstelling wil automatiseren. En zie je liefst zo weinig mogelijk kabels, dan kies je voor de optionele draadloze HDMI-verbinding.

Perfect beeld
Beeldkwaliteit staat centraal bij de BenQ W2000. Deze Full HD DLP-projector biedt haarscherp beeld, met uitzonderlijk detail. De resolutie van 1.920 x 1.080 pixels zorgt voor een perfecte match met je laptop, en levert voldoende schermruimte om complexe grafieken of rekenbladen glashelder te tonen. Met een ruime lichtopbrengst van 2.000 ANSI lumen en een contrast van 15.000:1 is het absoluut niet vereist om het licht uit te doen tijdens de presentaties. Een uitgekiend kleurwiel met zes segmenten in rood, groen en blauw zorgt voor perfecte kleurweergave, conform met de Rec.709-norm. Dat kleurpalet wordt niet enkel gebruikt voor film en tv, maar is ook de standaard voor computerweergave. Een uitgebreide kalibratie en kwaliteitscontrole tijdens de productie geven de BenQ een neutrale grijsschaal, intense maar natuurlijke kleuren, en perfecte weergave van alle subtiele kleurnuances. Niet alleen goed voor film, maar ook ideaal voor de presentatie van al je grafisch werk.

 

Beeldige projector
De BenQ W2000 zal je kantoorruimte of woonkamer niet ontsieren. Zijn eenvoudig maar sierlijk design, in glossy wit met champagnegouden accenten doet hem perfect opgaan in elk modern decor. En veel ruimte hoef je ook niet voorzien. De lens beschikt over een 1,3x zoom en gemonteerd aan het plafond of op de salon-of bureautafel levert hij al vanaf 2,5m een 100 inch-beeld. Horizontale en verticale keystone-correctie werken moeiteloos alle vervorming weg als hij wat uit het centrum moet staan. Zelfs zonder projectiescherm of spierwitte muur kan je zo aan de slag, de BenQ heeft in zijn menu’s een optie om de muurkleur in te stellen. Zijn scherpe prijs maken hem een makkelijk te verantwoorden aankoop. Perfect voor al je noden op kantoor, en na de uren uitstekend geschikt om een film op te bekijken. Bekijk hier het volledige juryrapport.

De BenQ W2000 is te verkrijgen bij Coolblue: klik hier.

 

 

Geschreven door: partner op

Category: Overig

Tags: w2000, benq 2000, benq w2000, thuisbioscoopprojector, Benq