abonneren

Aimblade

Wie vol overgave games speelt, kan van al dat geknal, gemep en geklik zomaar rsi krijgen. De Aimblade probeert gamers en andere fervente computergebruikers daarvoor te behoeden.

Deze speciale armsteun klem je vast aan je bureau. Wij waren wat sceptisch, maar inderdaad: je arm steunt prettiger op de Aimblade dan op de leuning van je bureaustoel. Tot zover het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat je er niet beter van gaat gamen en dat hij voor hardcore gamers al gauw een belemmering vormt. Bovendien heb je er weinig aan als je beide handen op het toetsenbord gebruikt.
De Aimblade mag ons dan beschermen tegen rsi, wél hebben we er blauwe knieën aan over gehouden (we stoten ons telkens aan de tafelklem). Over het klemmechanisme zijn we niet te spreken. Aandraaien is geen probleem, maar losdraaien is een ander verhaal; het knopje waarmee je moet draaien, komt namelijk gemakkelijk los als de klem te vast zit. En om nou te gaan wrikken en trekken aan je tafel...

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Gemakkelijk te monteren
  • Leunt lekker
  • Klem systeem niet degelijk
  • Zere knieën
We vinden de Aimblade een leuk idee, maar we denken niet dat gamers en andere computergebruikers er massaal voor in de rij zullen gaan staan.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Overig

Tags:

Laatste reactie