abonneren

Store'n'Go

Net ontsnapt uit het ruimteschip van The Hitchhikers Guide To The Galaxy, komt de verbatim Store'n'Go bij ons terecht. Zijn uiterlijk heeft zelfs iets weg van een ei.

Het uiterlijk ter zijde gesteld, is de Store'n'Go een degelijk apparaatje. Het kleine formaat bevat 4 GB aan opslag en in de behuizing vinden we een blauw middenstuk dat bij schrijven heftig oplicht.

De Store'n'Go moet met een usb-kabel op de usb-poort aangesloten worden. Liever hadden we gezien dat dit was vervangen door een uitschuifbare usb aansluiting, wat toch wat mooier oogt.

In de blister vinden we een draagtasje, usb-kabel en op de schijf zelf staat het Verbatim Mobile Launchpad voorgeïnstalleerd. Dit is software voor portable applications, ofwel mobiele applicaties. Dit houdt in dat u uw software vanaf een usb-stick, externe harde schijf of zelfs vanaf cd kan draaien.

Verbatim's software gaat vrij ver: het bevat een geheel naar Windows XP gevormd startmenu, een update-service, veel instelmogelijkheden en de mogelijkheid nieuwe software te kopen. Echt nodig is dit niet: Verbatim levert standaard al een ruim assortiment aan software mee.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • goed beschermhoesje
  • meegeleverde software
  • usb-kabel in plaats van connector
Als het uiterlijk u aanstaat is de Verbatim Store'n'Go een leuk apparaatje dat zeer compleet geleverd wordt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Opslag

Tags: