abonneren

Word: Tekst draaien

Het is in Word niet mogelijk om tekst direct te draaien, maar via een omweg kan het toch. Maak hiervoor eerste de tekst die u wilt draaien op de juiste manier op. Vervolgens selecteert u de tekst en kopieert u deze naar het klembord. In Word 2007 opent u in het lint het tabblad Start en klikt u op het pijltje onder de knop plakken. Kies Afbeelding en klik op OK.
In oudere versies van Word klikt u in het menu op Bewerken, Plakken Speciaal en kiest u Afbeelding of Figuur. De ingevoegde afbeelding is vervolgens net als elke afbeelding te draaien en uit te rekken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord