abonneren

Word: staand en liggend

In Word is het heel eenvoudig om een document te veranderen van staand naar liggend. Een verandering in de Pagina-indeling zorgt er echter voor dat uw hele document van afdrukstand verandert. Als u een bepaalde pagina bijvoorbeeld liggend wilt hebben en de rest van uw document staand, dan is dit wel mogelijk.
Plaats in Word 2007 de cursor op de eerste pagina die u in een afwijkende afdrukstand wilt hebben en open in het lint het onderdeel Pagina-indeling. Klik vervolgens op Eindemarkeringen en kies onder Sectie-einden voor Volgende pagina.

Nu is het mogelijk om de afdrukstand op deze pagina te veranderen, zonder dat de voorliggende pagina's veranderd worden. In oudere versies van Word vindt u de sectie-einden in het menu onder invoegen, Eindemarkering. Kies vervolgens Volgende pagina in de sectie Type sectie-einde.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord