abonneren

Word: Regelnummers

Als u met meerdere mensen aan één document werkt, dan zijn regelnummers handig om snel te verwijzen naar delen in het document. In de informatiebalk onder in beeld is regelnummering eenvoudig toe te voegen door op de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor Regelnummer.
U zult echter merken dat Word op elke pagina opnieuw met 1 begint, wat niet handig is als u regelnummers wilt gebruiken om naar vaste plekken in het document te verwijzen. Word 2007 bevat echter ook een optie voor doorlopende regelnummering in de kantlijn. Klik hiervoor in het lint op Pagina-indeling en klik op Regelnummers. Kies Doorlopend en er wordt een doorlopende regelnummering weergegeven. In oudere versies van Word klikt u in het menu op Bestand, Pagina-instelling. Open het tabblad Indeling en klik op Regelnummers, selecteer vervolgens Doorlopend en klik op OK.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord