abonneren

Word: Afbeelding herhalen

Hebt u een Word-document met een afbeelding die vaak terugkomt, dan is er een handige manier om deze achteraf in één keer in te voegen. Om hiervan gebruik te maken voegt u eerst de afbeelding op de normale manier in en stelt u alle eigenschappen. zoals de afmeting op de juiste manier, in.
Wanneer u nu verder een plaats tegenkomt in uw document waar u de afbeelding wilt hebben, tikt u een woord in dat niet in de normale tekst voorkomt, zoals hierkomtdeafbeelding. Wanneer u klaar bent met uw document kopieert u de afbeelding naar het klembord en gebruikt u de toetscombinatie Ctrl+H om het venster
Vervangen te openen. In het veld Zoeken naar tikt u uw zelfgekozen woord in en in het veld Vervangen door tikt u ^c. Klik vervolgens op Alles vervangen. De woorden zijn nu vervangen door de afbeelding.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord