abonneren

Word 2010 (5): Artistieke effecten toepassen

Microsoft heeft bij Word 2010 vooral veel vernieuwingen doorgevoerd die op het uiterlijk van uw document betrekking hebben. Veel van de teksteffecten die we beschreven hebben bij Word 2010 (3), zijn ook voor afbeeldingen beschikbaar, plus nog veel meer.

Maar behalve deze ‘gewone' effecten, kunt u met Word 2010 ook artistieke effecten, zoals Krijtschets, Glas of Cement, toepassen op uw afbeeldingen. Selecteer de afbeelding die u wilt opmaken en ga naar het aanvullende tabblad Hulpmiddelen voor afbeeldingen. Klik in de groep Aanpassen op Artistieke effecten. Wijs in de galerie die opent effecten aan voor live voorbeelden en klik op het gewenste effect. U kunt de effectinstellingen zelfs nog aanpassen. Klik daarvoor weer op Artistieke effecten en kies Opties voor artistieke effecten. In het dialoogvenster kunt u dan de effectinstellingen wijzigen. Op tragere computers kan het even duren, maar u ziet het resultaat al tijdens het aanpassen in tegenstelling tot bij teksteffecten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord