abonneren

Word 2010 (13): Opslaan en herstellen

U kunt documenten niet alleen bij u thuis, maar ook op internet bewaren. Als u een (gratis) Windows Live-account hebt, kunt u via Opslaan en verzenden, Opslaan naar web uw documenten direct online bewaren.

Klik op Aanmelden en vul uw accountgegevens in, dan kunt u documenten bewaren op uw SkyDrive. Klik tot slot op Opslaan als om het document te bewaren. Logt u op een andere computer in via home.live.com en kiest u Windows Live, SkyDrive, dan kunt u het bestand bekijken of bewerken. Dat kan zelfs zonder dat Word 2010 op die computer is geïnstalleerd. Bent u helemaal vergeten een document op te slaan? Klik dan in de categorie Info op Versies beheren en kies Niet-opgeslagen documenten herstellen. Vaak kunt u het document op die manier toch nog terugvinden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord