abonneren

Word 2007: Printen met achtergrondkleur

In Word 2007 voegt u via de knop Paginakleur, die u vindt op het tabblad Pagina-indeling, eenvoudig een achtergrondkleur toe aan uw document. Als u het document vervolgens afdrukt, is de achtergrondkleur echter wit. Word doet dit om inkt te besparen. Het is wel mogelijk om achtergrondkleuren af te drukken. Klik hiervoor op de Office-knop en klik op Opties voor Word.
Open het onderdeel Weergave en selecteer de optie Achtergrondkleuren en -afbeeldingen afdrukken. Vergeet overigens niet om de optie weer uit te schakelen als uw document is afgedrukt, want deze optie blijft ook ingeschakeld als u het document afsluit.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord