abonneren

Tips voor Office

Persoonlijke menu's en Niet meer negeren.Office: Persoonlijke menu's

Office XP en 2003 maken gebruik van persoonlijke menu's. Hierdoor worden delen van de menu's die u zelden gebruikt verborgen. Hebt u net zo'n verborgen onderdeel nodig, dan is dat lastig. U kunt een menu echter geheel laten weergeven door te dubbelklikken op de menunaam in plaats van normaal te klikken. U schakelt de persoonlijke menu's uit door te rechtsklikken op de werkbalk en te kiezen voor Aanpassen. Open het tabblad opties en zet een vinkje bij Altijd volledige menu's weergeven.

Word: Niet meer negeren
Wanneer u in Word de spellingontrole uitvoert, dan kunt u op Negeren klikken. Hierdoor wordt dit woord niet meer gecontroleerd. Het is alleen onhandig als u hier onbedoeld op klikt en niet meer kunt terugvinden waar het foutief gespelde woord stond. Word heeft echter een optie waarmee het geheugen van de spellingcontrole gewist wordt, waardoor weer alles gecontroleerd wordt. In Word 2007 vind u deze optie door op de Office-knop te klikken en te kiezen voor Opties voor Word. Klik op Controle en vervolgens op Opnieuw controleren. In eerdere versies van Word klikt u in het menu op Extra, Opties en opent u het tabblad Spelling en grammatica. Klik vervolgens op Document controleren. Alle genegeerde woorden worden nu weer als foutief herkend.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord