abonneren

Powerpoint 2010 (4): Webapp

Dankzij PowerPoint Web App is het mogelijk aan uw presentatie verder te werken, snel een vergeten dia toevoegen bijvoorbeeld, ook op een pc waar PowerPoint niet op is geïnstalleerd. Voorwaarde is wel dat uw presentatie bereikbaar is voor de Web App.

Dat kan als volgt: open de tab Bestand, kies Opslaan en verzenden, Opslaan naar web. Klik op Aanmelden en vul desgevraagd uw Windows Live ID in. Klik eventueel op Nieuw om snel eerst een nieuwe map te creëren, klik vervolgens op Vernieuwen, selecteer de gewenste map en klik op Opslaan als. Bevestig met Opslaan. Wanneer u zich nu aanmeldt via office.live.com, vindt u de presentatie in de betreffende SkyDrive-map terug. Klik hier op Bewerken in browser: PowerPoint Web App start op en u kunt meteen aan de slag

 

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord