abonneren

PowerPoint 2010 (3): Vergelijken

De functie Vergelijken en samenvoegen laat u toe twee presentaties met elkaar te vergelijken en desgewenst beide versies samen te voegen. Dat kan nuttig zijn als verschillende auteurs aan eenzelfde presentatie(onderdeel) werken of als u snel wilt zien wat de verschillen zijn tussen de huidige en een vorige versie.

Open de tab Controleren en kies Vergelijken, waarna u naar het andere presentatiebestand verwijst. In het Revisies-paneel merkt u wat de precieze verschillen zijn – met de knoppen Vorige en Volgende kunt u hier snel door navigeren. Klik op Accepteren of op Negeren om de wijziging te aanvaarden dan wel te weigeren. Rond af met Revisie beëindigen.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord