abonneren

Powerpoint 2010: (18) Uitzending

U wilt uw diapresentatie meteen aan anderen tonen, terwijl die niet in dezelfde ruimte verblijven? Dan zendt u de voorstelling toch gewoon uit!

Open de tab Bestand en kies Opslaan en verzenden, Diavoorstelling uitzenden. Klik op de gelijknamige knop en vervolgens op Uitzending starten. Het programma zoekt nu standaard contact met de PowerPoint Broadcast-service en zal u even later om uw Windows Live ID vragen. Als alles goed is, wordt de uitzending meteen voorbereid en krijgt u vervolgens een (lange) url te zien. Die moet u dan (bijvoorbeeld via e-mail) aan uw publiek bezorgen. Wanneer u dan (bijvoorbeeld op een afgesproken tijdstip) op Uitzending starten klikt, kunnen ze de presentatie in hun browser gesynchroniseerd volgen. U kunt echter op elk moment ook weer Uitzending beĆ«indigen kiezen. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord