abonneren

PDF Converter 5 Professional

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
De standaard voor het vervaardigen van pdf-bestanden is van oudsher natuurlijk Acrobat van Adobe, de uitvinders van pdf. Helaas kost dit programma u tussen de 400 (Standaard) en 650 Euro (Professional) en dat is - zeker voor de kleine ondernemer - toch een fors bedrag.
Nuance, maker van de populaire Omnipage OCR-software, schiet daar met PDF Converter 5 Professional echter een flink gat in.

Zo'n vriendelijke prijs is natuurlijk leuk maar u hebt er weinig aan wanneer het programma prutswerk levert. Om dat te beoordelen moeten we eerst even vaststellen wat we van dit soort software willen? We eisen het aanmaken van kwalitatief hoogstaande pdf-documenten in verschillende smaken (wel of niet beveiligd, doorzoekbaar, als formulier invulbaar) en vanuit elke applicatie die kan afdrukken én we verlangen een uitstekende conversie van pdf-documenten (ook gescande) naar bewerkbare bestanden in standaardprogramma's als Word en Excel. Daarnaast willen we pdf-bestanden kunnen bewerken, splitsen, samenvoegen en converteren van niet-doorzoekbaar naar doorzoekbaar en verwachten we dat elke functie makkelijk te vinden is.

PDF Converter 5 scoort op al deze punten buitengewoon goed. Het programma maakt pdf's van zeer hoge kwaliteit en de conversie van pdf naar bijvoorbeeld Word is, zelfs bij extreem complexe documenten en afgezien van wat ocr-fouten, subliem. Voor vrijwel elke belangrijke functie kunt u terecht in het contextmenu van Verkenner. De Convert- en Create-assistent maken het gemak compleet.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • sublieme resultaten
  • gemak
  • prijs
  • ocr laat steekjes vallen
Over PDF Converter 5 Professional van Nuance kunnen we kort zijn. Dit is gewoon een weergaloos programma wat een prima en goedkoper alternatief is voor Adobe's officiële Acrobat.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord