abonneren

Excel 2010 (15): Werkmappen online opslaan

Nieuw in Excel 2010 is dat u uw werkmappen online kunt opslaan, zodat u er overal ter wereld bij kunt. Ook kunt u zo uw werkmappen delen met anderen en hun toegang geven. U hebt hiervoor een Windows Live ID voor nodig (of SharePoint als u zakelijke gebruiker bent).

Nadat u zich op office.live.com kosteloos hebt geregistreerd met uw e-mailadres en een wachtwoord, hebt u 25 GB gratis ruimte om bestanden op te slaan. Om een werkmap op te slaan, klikt u vanuit de werkmap op Bestand, Opslaan en verzenden, Opslaan naar web. Rechts in beeld verschijnt Opslaan in Windows Live SkyDrive. Klik op Aanmelden. Er verschijnt een venster waarin u uw e-mailadres en wachtwoord invult. Kies onder Persoonlijke mappen Mijn documenten of onder Gedeelde mappen Openbaar. Klik op Opslaan als. Het venster opslaan als verschijnt (doorgaans zult u dezelfde naam voor deze werkmap aanhouden), klik op Opslaan.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord