abonneren

Excel 2010 (12): Verborgen knoppen in Snelle toegang

U kunt ook knoppen aan de werkbalk Snelle toegang toevoegen die nergens in het lint staan.

Hebt u bijvoorbeeld een database ingericht door in rij 1 boven een paar kolommen een opschrift te typen, dan kunt u de lijst vullen met het dialoogvenster Formulier. De knop Formulier staat niet in het lint, die plaatst u als volgt in de werkbalk Snelle toegang: klik op het pijltje rechts van de werkbalk Snelle toegang en kies uit de keuzelijst Meer opdrachten. Er gaat een venster open met twee keuzelijsten boven in het venster, kies met de keuzelijst Kies opdrachten uit de optie Opdrachten die niet op het lint staan. Klik in het lange menu op Formulier en klik op Toevoegen. De knop verschijnt in dit venster ook in de rechterkeuzelijst. Met de pijltjes Omhoog en Omlaag rechts in beeld plaatst u de knop verder naar links dan wel rechts in de werkbalk Snelle toegang. Klik op OK en de knop Formulier staat op de werkbalk Snelle toegang.

Wilt u knoppen uit de werkbalk Snelle toegang verwijderen, dan rechtsklikt u in deze werkbalk op de desbetreffende knop en kiest u Verwijderen uit werkbalk Snelle toegang.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord