abonneren

Excel 2010 (10): Werkbalk Snelle toegang aanpassen

In de werkbalk Snelle toegang (de kleine balk boven het lint) staan standaard de drie knoppen Opslaan, Ongedaan maken en Opnieuw. Deze werkbalk kunt u uitbreiden met knoppen die u vaak gebruikt.

Dat bespaart u de moeite van het zoeken naar de juiste tab en de juiste knop. Wilt u bijvoorbeeld het werkblad snel afdrukken op de standaard manier, dan plaatst u de knop Snel afdrukken in de werkbalk Snelle toegang. De eenvoudigste manier hiervoor: klik op het pijltje naast de werkbalk Snelle toegang. Er gaat een menu open. Kies Snel afdrukken. Zo plaatst u ook de vaak gebruikte knoppen Openen en Opslaan op deze balk.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord