abonneren

Android-Sync

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Android is een heel leuk besturingssysteem maar agenda en contacten synchroniseren met Outlook is moeilijker dan het lijkt. We testen drie synchronisatietools, met vandaag: Android-Sync.

Android-Sync is een gratis tooltje, maar wel één die meer kan dan alleen de Google Calendar synchroniseren. Android-Sync werkt net als elke andere synchroniseerprogramma, zoals HTC Sync, maar dan wél goed en betrouwbaar. De software is nog in bèta, maar laat je niet afschrikken: het werkt prima.

De setup is in drie kliks gedaan en het instellen is ook een fluitje van een cent. Het programma vraagt simpelweg wat je wil synchroniseren en wie de baas is: de telefoon of Outlook. Het is mogelijk om in één richting te werken alsmede twee richtingen, wat in de meeste gevallen aan te raden is.
We hebben gemerkt dat Android-Sync prima in twee richtingen kan synchroniseren. Tijdens de test hebben we wat afspraken toegevoegd en verwijderd en na elke sync zien we resultaat. De contacten krijgen in ons geval echter geen foto mee... dat doet HTC-Sync wel. Een puntje van verbetering dus.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • synct alles, agenda en contacten
  • makkelijke setup
  • alleen via usb
  • synct geen plaatjes contacten
Het programma is gratis en kan betrouwbaar een agenda bijhouden. Android Sync is wat ons betreft dus een aanrader.

 

Geschreven door: Jaap Veenstra op

Category: Review, Office

Tags: