abonneren

Adres Deluxe Pro

Relatiebeheer voor het mkb is een prijzige aangelegenheid. Als het aan Osirius ligt, komt daar met Adres Deluxe Pro verandering in.

Het voornaamste bezit van de kleine zelfstandige zijn de klanten. Het is dan ook van het grootste belang alles wat met die klanten te maken heeft goed te administreren. Het uitgelezen hulpmiddel daarbij is het relatiebeheersysteem. Met Adres Deluxe Pro levert Osirius een pakket dat alles biedt wat men zich op dat vlak maar kan wensen en waaraan een prijskaartje hangt waar zelfs de kleinste kleine zelfstandige niet over zal struikelen.
Helaas verliep onze kennismaking met het product niet vlekkeloos. Maar een fout, waardoor de registratiegegevens niet werden weggeschreven (en dus telkens opnieuw werden gevraagd), werd door de makers adequaat opgelost, zodat u er geen last meer van zult hebben.

FUNCTIONEEL
In Adres Deluxe Pro kunt u met maximaal vijf gebruikers tegelijk naast de gebruikelijke NAW-gegevens van uw klanten alle tegenwoordig zo onmisbare gegevens op het gebied van elektronische communicatie invoeren. Rubrieken waarin eventueel niet is voorzien, kunt u per relatie toevoegen via een memo-scherm. Naast de gebruikelijke invoervelden zijn er speciale selectievelden waarin u kunt aangeven of die relatie bijvoorbeeld in aanmerking komt voor de weekreclame of een kerstgroet. Ook kunt u per relatie aangeven of deze gebruik mag maken van een bepaalde actie en wat daarvan dan de looptijd is.
Aan al dat moois hebt u natuurlijk pas iets als u het kunt gebruiken voor uw externe communicatie. Voor dat doel koppelt u het programma moeiteloos aan Word (voor traditionele mailings) en Excel (voor overzichten). Ook kunt u vanuit het programma (html-)nieuwsbrieven verzenden naar al uw e-mailcontacten.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Redelijk veel functies
  • Gunstig geprijsd
  • Installatie niet vlekkeloos
Adres Deluxe Pro biedt veel mogelijkheden voor een bescheiden prijs en is dan ook ideaal voor de mkb’er die niet al te diep in de buidel wil tasten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Office

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie