abonneren

2 Tips voor Office

Word: Zoeken en Vervangen en Excel 2007: Gekleurde Tabbladen.Word:Zoeken en Vervangen

U kunt Zoeken en vervangen in Word niet alleen gebruiken om tekst mee te vervangen, u kunt er ook opmaak mee vervangen door andere opmaak. Zo kunt u alle cursieve woorden eenvoudig vet maken. Met Ctrl+H opent u het venster Zoeken en vervangen. U kunt de gebruikelijke toetscombinaties voor opmaak gebruiken in de velden Zoeken naar en Vervangen door.

Excel 2007: Gekleurde Tabbladen
Wanneer u een werkmap hebt in Excel 2007 met verschillende werkbladen,dan is het handig om deze werkbladen een eigen naam en een aparte kleur te geven. Rechtsklik op een werkblad en kies Naam wijzigen om het werkblad te hernoemen. Om een andere kleur te kiezen rechtsklikt u op een tabblad en kiest u Tabkleur. U kunt nu een voorgedefinieerde kleur kiezen of zelf een kleur mengen door op Meer kleuren te klikken. Klik op OK om een kleur toe te passen. In Excel 2003 kunt u op dezelfde manier de naam en kleur veranderen, maar kunt u niet zelf kleuren mengen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord