abonneren

2 Tips voor Excel

Romeinse getallen en Genoeg Werkbladen.Romeinse getallen

Het kan soms beter staan als u Romeinse getallen gebruikt in plaats van normale getallen als u een officieel document maakt. Met Excel kunt u getallen eenvoudig omrekenen naar Romeinse getallen. Klik hiervoor op een cel en tik =romeins(getal). Waarneer u dus =romeins(2007) intikt, dan maakt Excel daar keurig MMVII van.Genoeg werkbladen
Als u een nieuw bestand aanmaakt in Excel, dan bevat deze werkmap standaard drie werkbladen. Dat standaard aantal kunt u eenvoudig wijzigen.

Klik in het menu op Extra, Opties. Open het tabblad Algemeen en verander het getal naast de optie Werkbladen in nieuwe werkmap.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord