abonneren

2 tips voor Excel

Regels in cellen en Kolommen verbergen.Regels in cellenIn Excel kunt u in een cel tekst intikken. Maar wanneer u een kopje met meerdere regels wilt maken, dan komt u terecht in de volgende cel als u op Enter drukt. Om binnen een cel naar de volgende regel te gaan, houdt u Alt ingedrukt voordat u op Enter drukt.Kolommen verbergen

Hebt u een mooi opgemaakt Excel-werkblad, maar staan hierop kolommen die alleen nodig zijn voor berekeningen? Verberg die dan. Rechtsklik op de titel van een kolom en kies Verbergen. U kunt ook eerst meerdere kolommen selecteren en ze in één keer verbergen. Om de verborgen kolom(men) weer tevoorschijn te halen, selecteert u met Shift de twee kolommen naast de verborgen kolom. Rechtsklik vervolgens en kies Zichtbaar maken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Office

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord