abonneren

Znote 6214W

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Zepto brengt zijn succesvolle notebooks met Deens design nu ook in Nederland. Krachtig en praktisch in een strak elegant jasje.

Ze hebben uiteraard een hele serie en die zijn ook nog eens naar wens te configureren. Wij testen de Zepto Znote 6214w. Dit is een praktisch formaat notebook net onder de 2,5 kg, met een fijn helder 14-inch breedbeeldscherm met een hoge 1280 x 768 resolutie. De kijkhoek voor video is wat beperkt, en ook de geluidskwaliteit is zoals gebruikelijk voor de kleine speakertjes niet meer dan redelijk.
Het notebook is strak vormgegeven in mat zwart en bijzonder functioneel met veel aansluitingen aan de zijkant en een slot in dual-layer dvd-brander. De door ons geteste uitvoering heeft een Centrino Duo T2300 in combinatie met 1 GB geheugen en een Nvidia Geforce GO 7600. Dit levert zeer goede prestaties op, zowel overall als grafisch. Jammer dat dit nog wel ten koste gaat van de batterijduur, die we met Mobilemark klokken op 115 minuten. De Znote 6214 is verder bijzonder compleet met universeel abg draadloos netwerk, bluetooth en een geheugenkaartlezer. Ook het besturingsysteem is naar eigen keuze, Windows XP home is bij de prijs inbegrepen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Prestaties.
  • Prijs-/prestatieverhouding.
  • Batterijduur.
Een bijzonder praktisch en draagbaar no-nonsense notebook met uitstekende prestaties, en dat ook nog eens voor een heel aantrekkelijke prijs.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Laatste reactie